ŠOK U LONDONU! Novakov prijatelj PREDAO meč! Rus ide među osam NAJBOLJIH!

Autor:

Sport

07.07.2024

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivano brz plasman u četvrtfinale.

ŠOK U LONDONU! Novakov prijatelj PREDAO meč! Rus ide među osam NAJBOLJIH!

Foto: Tanjug/AP

Bugarski teniser, Grigor Dimitrov, iznenada je morao da preda svoj meč osmine finala Vimbldona protiv Danila Medvedeva iz Rusije zbog povrede, već pre kraja prvog seta.

Veliki prijatelj Novaka Đokovića je poveo u ovom duelu sa 3:0 i imao je brejk prednosti, ali je nakon toga postalo evidentno da ima problema sa povredom.

Rus koji trenutno zauzima peto mesto na ATP listi, uspeo je da napravi seriju od pet uzastopnih gemova i bio je vrlo blizu osvajanja prvog seta, kada se Dimitrov samo uhvatio za nogu i rekao da više jednostavno ne može.

Foto: Tanjug/AP

Grigor Dimitrov

Nakon toga je prišao mreži i pružio ruku Danilu Medvedevu, koji je otišao dalje u četvrtfinale na neplaniran način.

Sledeći protivnik Grigoru Dimitrovu biće trenutno najbolji teniser sveta Janik Siner iz Italije, a taj meč igraće se u utorak.

Italijan igra u fenomenalnoj formi od starta sezone, kada je slavio na Australijan openu i od tada zna samo za uspehe. Danas je savladao Amerikanca Bena Šeltona u tri seta, pa njegov duel sa Danilov Medvedevim obećava zanimljiv teniski susret.

Titulu u Londonu brani Karlos Alkaraz iz Španije, koji je danas u četiri seta eliminisao Iga Umbera iz Francuske sa 3:1.

Vimbldon je turnir koji uvek donosi uzbuđenje i neočekivane obrte, a povrede igrača često menjaju tok takmičenja. Verujemo da će se Grigor Dimitrov uskoro oporaviti, kao i da ćemo ga ponovo gledati u punom teniskom sjaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading