UHH, KAKVA TETOVAŽA! Prelepoj ukrajinskoj teniserki se pomerila skuknjica i sve se videlo, A TEK KAKVA JE VAN TERENA (FOTO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

08.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve joj lepo stoji.

UHH, KAKVA TETOVAŽA! Prelepoj ukrajinskoj teniserki se pomerila skuknjica i sve se videlo, A TEK KAKVA JE VAN TERENA (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Ukrajinska teniserka Elina Svitolina ostvarila je značajan uspeh plasiravši se u četvrtfinale Vimbldona. U osmini finala, Svitolina je ubedljivo pobedila Kineskinju Sinju Vang rezultatom 6:2, 6:1, nakon samo 56 minuta igre. Ovaj trijumf otvara joj vrata za dalji napredak u turniru gde će se suočiti sa Elonom Ribakinom iz Kazahstana.

 

 

Elene Ribakina iz Kazahstana ostvarila je plasman u četvrtfinale Vimbldona nakon što joj je Ruskinja Ana Kalinskaja predala meč osmine finala pri rezultatu 6:3, 3:0 za kazahstansku teniserku. Ovaj neočekivani preokret u meču je Ribakinu odveo korak bliže ostvarenju svog cilja na ovom prestižnom turniru.

 

 

Ono što posebno privlači pažnju javnosti jeste činjenica da je Svitolina vlasnica jedne od najmoćnijih tetovaža u svetu tenisa. Osim po svojim sportskim dostignućima, Svitolina je prepoznatljiva i po svojoj karakterističnoj tetovaži, dodatno naglašavajući svoju individualnost i jedinstvenost među teniskim zvezdama. Takođe, vredno je spomenuti da je Svitolina i supruga poznatog tenisera Gaela Monfisa, sa kojim ima dete, što dodatno budi interesovanje za njen život van terena.

 

 

Elina Svitolina je ukrajinska teniserka, rođena 12. septembra 1994. u Odesi u Ukrajini. U dosadašnjoj karijeri je osvojila trinaest turnira u pojedinačnoj konkurenciji, uključujući VTA prvenstvo i četiri Obaveznih Premijer / Premijer 5 turnira. Najbolji plasman na VTA rang listi joj je treće mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading