OLGA I JAN IZAŠLI NA KUPANJAC: PRŠTI ljubav između Danilovićeve i "srpskog zeta" (FOTO)

Autor:

Sport

08.07.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad je vreme za uživanje.

OLGA I JAN IZAŠLI NA KUPANJAC: PRŠTI ljubav između Danilovićeve i "srpskog zeta" (FOTO)

Foto: Instagram

Nakon završetka profesionalnih obaveza, Olga Danilović i Jan Oblak sada mogu da uživaju u zajedničkom vremenu i svojoj ljubavi koja, čini se, sve više raste. Fotografije koje redovno objavljuju na društvenim mrežama svedoče o tome kako njihova veza cveta. Sada je teniserka objavila "selfi" sa odmora na kom se vidi da je u bikiniju ispod haljine, te da su krenuli na kupanje.

Republika

Foto: Instagram/danilovicolga

Olga i Jan na Instagram "storiju"

Olga je brzo završila svoj nastup na Vimbldonu, nakon što je ispala u prvoj rundi, možda i da bi stigla da gleda Jana protiv Portugala. S druge strane, Oblak je proveo neko vreme u Nemačkoj sa slovenačkom reprezentacijom, gde je, uprkos neuspehu u penal seriji na pomenutom meču sa četom Kristijana Ronalda, pokazao izuzetno herojske partije braneći gol svoje ekipe. Olga je čak posetila Nemačku kako bi pružila podršku svom partneru, pošto je primećena na stadionu u grupnoj fazi, između ostalog i protiv Srbije.


Sada, nakon završetka Evropskog prvenstva i Vimbldona, par se ne razdvaja i redovno deli zajedničke fotografije na kojima se vidi njihova duboka ljubav. Njihov odnos očigledno napreduje i postaje sve snažniji, što je očaravajuće za sve pratioce na društvenim mrežama.

Podsetimo, pre samo dva dana su takođe objavili zajedničku fotografiju, a Jan je Olgi u komentarima odgovorio sa emotikonima srca. Čini se da baš uživaju u ljubavi....

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading