LJUBAV CVETA: Ogla nasmejana u Oblakovom zagrljaju! Brzo preboleli eliminacije

Autor:

Sport

06.07.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniserka i golman sada imaju više vremena.

LJUBAV CVETA: Ogla nasmejana u Oblakovom zagrljaju! Brzo preboleli eliminacije

Foto: Instagram.com/danilovicolga/printscreen

Srpska teniserka Olga Danilović nedavno se takmičila na Vimbldonu, gde nije ostvarila željeni rezultat, ali je to nije obeshrabrilo. Nakon uspeha u četvrtom kolu Rolan Garosa, Olga je ušla u glavni žreb trećeg grend slema sezone kao "laki luzer" i suočila se sa Rumunkom Ankom Todoni. Ali, rutinski je izgubila i rivalka joj se revanširala za nedavni poraz u međusobnom duelu.

Interesovanje javnosti za Olgu Danilović nije se ograničilo samo na njen teniski uspeh. Naime, Olga je u emotivnoj vezi sa slovenačkim fudbalerom Janom Oblakom, čuvenim golmanom Atletiko Madrida. Tako je i Jan nedavno završio takmičenje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, što je omogućilo paru da provedu vreme zajedno.

 

 

Nakon što je reprezentacija Slovenije ispala od Portugala, Oblak i Olga su otputovali na odmor gde su podelili romantičnu fotografiju, privlačeći pažnju i podršku njihovih fanova. Njih dvoje u poslednje vreme neretko objavljuju zajedničke fotografije iz kojih se može zaključiti da su presrećni. 

Oblak je, podsetimo, umalo bio heroj nacije i fudbalskog sveta u prethodnoj fazi EVRO 2024. On je odbranio penal Kristijanu Ronaldu u regularnom toku, dok je u penal-seriji bio nemoćan protiv portugalskih superzvezda. Ipak, to ne umanjuje činjenicu da je jedan od najboljih čuvara mreže današnjice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading