IDEALAN TERMIN! Organizatori ODLUČILI - Evo kada Novak izlazi na teren protiv Demona!

Autor:

Sport

09.07.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser juri osmu titulu u Londonu.

IDEALAN TERMIN! Organizatori ODLUČILI - Evo kada Novak izlazi na teren protiv Demona!

Foto: Profimedia

Organizatori Vimbldona su objavili raspored mečeva za sredu, a najveća pažnja je usmerena ka duelu Novaka Đokovića i Aleksa De Minora.

Njihov meč četvrtfinala neće početi pre 16 časova, budući da će biti drugi po redu na Centralnom terenu. Pre njih, publika će imati priliku da gleda duel Elene Ribakine i Eline Svitoline, koji će početi u 14 časova.

Đoković je u četvrtfinale stigao ubedljivom pobedom nad Holgerom Runeom 3:0, dok je De Minor bio bolji od Francuza Artura Filsa. Do sada su se sastali tri puta, a Novak je ostvario dve pobede nad Australijancem.

Novak Đoković je poznat po svojoj dominaciji na Centralnom terenu Vimbldona, gde je ostvario mnoge velike pobede tokom svoje karijere. Atmosfera na ovom terenu uvek je posebna kada se najbolji u istoriji pojavi, a navijači srpskog asa s nestrpljenjem iščekuju svaki njegov meč.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleks de Minor

S obzirom na to da su Novak Đoković i Aleks De Minor do sada odigrali tri meča, postoje određeni obrasci i dinamika njihovih susreta. Srbinova dva trijumfa nad De Minorem sigurno će imati uticaj na psihološki momenat ovog četvrtfinalnog duela.

Nakon ubedljivog prolaska kroz prethodne rundu, Novak Đoković ulazi u četvrtfinale kao favorit. Njegova konstantna forma i izuzetna veština na travi čine ga jednim od najozbiljnijih kandidata za osvajanje ovogodišnjeg Vimbldona.

Meč između Novaka Đokovića i Aleksa De Minora sigurno će biti ispunjen neizvesnošću i teniskim majstorstvom. Obojica igrača će pokušati da pokažu svoje najbolje izdanje i ostvare pobedu, što će sigurno rezultirati uzbudljivim teniskim nadmetanjem. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju početak ovog četvrtfinalnog duela na Centralnom terenu Vimbldona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading