PORODIČNA DRAMA NAŠE PEVAČICE! Optužili je za PREVARU I NEMORAL - ove privatne tajne ikone devedesetih niko nije znao!

Autor:

Zabava

09.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav je ipak savladala sve prepreke!

PORODIČNA DRAMA NAŠE PEVAČICE! Optužili je za PREVARU I NEMORAL - ove privatne tajne ikone devedesetih niko nije znao!

Foto: youtube.com/Republika

Natalija Ibraimov, pevačica grupe Trik FX, već decenijama je na sceni zajedno sa svojim suprugom Sanijem, a isto toliko dugo su i u braku. Iako je retko govorila o svom privatnom životu, nedavno je u intervjuu odlučila da otvori dušu i otkrije jedan dugo skrivan detalj.

Republika

Foto: Printscreen TV Pink

Sani i Natalija

Natalija je priznala da njen otac nije podržavao njenu vezu sa Sanijem zbog toga što je Sanije romske nacionalnosti. Ova odluka njenog oca stvorila je izazove i teškoće za Nataliju, ali ona je istakla da je ljubav prema Saniju prevladala sve prepreke.

Tokom godina, Natalija i Sani su zajedno izgradili uspešnu karijeru u muzici, dok su se nosili sa raznim izazovima u privatnom životu. Ova otvorena ispovest Natalije pruža uvid u njihovu ljubavnu priču koja je preživela i jačala, uprkos početnim preprekama.

- Moj otac, kad sam se ja udala za njega (Sanija), sa mnom nije pričao mesec dana. Nije hteo da me čuje ni vidi. Onda me pitao: "Da li je moguće da si se ti, baš moja ćerka, udala za njega?" Ja kažem: "Da, moguće je!" On je rekao: "Kako moja ćerka, što nije komšinica neka!" Ja kažem: "Zato što si me učio da ja gledam ljude da li je neko dobar ili loš, a ne da li je ovaj ili onaj." Ja nikada nisam delila ljude po tome da li je ove veroispovesti ili one. Čovek je ili dobar ili loš. Ne postoji ništa drugo. A mom tati je bilo samo krivo zašto baš ja? Jer je moja rođena tetka živela u tom nekom romskom naselju. Za mene su Romi... ja ne mogu to da objasnim. U meni kao da teče ta krv - rekla je Natalija za domaće medije.

Foto: Republika.rs

Sani i Natalija

Iako ne priča puno o privatnom životu, tokom karijere se suočila s brojnim medijskim natpisima, od kojih nisu svi bili istiniti, a najmanje oni o njenom ljubavnom životu.

- Mnogo je bilo laži tokom svih ovih godina, ali one koje su baš preterane bile su da sam prevarila muža, kao i da se 'prodajem' za novac. A ja u životu imala dva dečka, a za trećeg se udala - otkrila je Natalija svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading