VODITELJKA STALA U ODBRANU ĐOKOVIĆA! "Apsolutni kreteni" su SEDELI u publici! Moćnim REČIMA odbrusila Novakovim MRZITELJIMA!

Autor:

Sport

09.07.2024

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije krila ogorčenje zbog dešavanja na tribinama.

VODITELJKA STALA U ODBRANU ĐOKOVIĆA! "Apsolutni kreteni" su SEDELI u publici! Moćnim REČIMA odbrusila Novakovim MRZITELJIMA!

Foto: Profimedia

Voditeljka Bi-Bi-Sija, Sara Tornton, stala je u odbranu Novaka Đokovića nakon njegovog meča sa Holgerom Runom na Centralnom terenu Vimbldona.

Tornton je podržala tvrdnje Đokovića da ga je publika izviždala, nazivajući publiku "apsolutnim kretenima" koji su koristili skandiranje prezimena danskog tenisera kao masku za napad na Srbina.

- Dok sam sedela na Centralnom terenu mislila sam da ima nekih "apsolutnih kretena" u publici koji zvižde Novaku Đokoviću pod maskom imena Rune… i nažalost to je postalo zarazno.  Ali kao ljubitelj tenisa, rekla bih da su to daleko nadmašili oni koji su uživali u veštoj igri na obe strane - objavila je na Tviteru. 

Sedmostruki šampion Vimbldona, Novak Đoković, izrazio je svoje nezadovoljstvo nepoštovanjem publike tokom meča sa Holgerom Runom. Uveren da je publika zviždala njemu, a ne skandirala imenu protivnika, srpski as je bio očigledno iznerviran ovakvim ponašanjem.

Sara Tornton, koja je bila prisutna na Centralnom terenu tokom meča, jasno je iznela svoje mišljenje o incidentu. Ipak, Tornton je istakla da je uživala u veštini oba igrača na terenu i da su oni koji su to ceneći nadmašili negativne pojave u publici.

Novak će u četvrtfinalu Vimbldona igrati protiv Aleksa de Minora iz Australije, a taj meč neće početi pre 16 časova. Pre njih će na teren izaći Elena Ribakina iz Kazahstana i Ukrajinka Elina Svitolina u ženskom singlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading