NOVAKOVO "LAKUUU NOOOĆ" ENGLEZIMA ZAVRŠILO U PESMI: Evo kako zvuči poznati hit kada ga Đoković zapeva

Autor:

Sport

11.07.2024

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je dokaz da ih je sve duboko pogodilo.

NOVAKOVO "LAKUUU NOOOĆ" ENGLEZIMA ZAVRŠILO U PESMI: Evo kako zvuči poznati hit kada ga Đoković zapeva

Foto: Tanjug/AP

- Za sve vas koji ste odlučili da me ne poštujete - Lakuuuuuu noć! - rekao je Đoković na Engleskom (Gooood night) i zapalio svet tenisa.

Već danima ne prestaje da se priča o onome što je Nole uradio pošto se plasirao u četvrtfinale Vimbldona pobedom nad Holgerom Runeom od 3:0 u setovima (6:3,6:4,6:2), a onda i u polufinale jer mu je Aleks de Minor predao meč bez borbe. Skandal sa publikom je nadjačao tenis jer su navijači navijali za Danca kada god bi dobio poen u trenutku kada su osećali da mogu da "slome" Noleta. Novak je bio jači od svega i na njihovo "Ruuuune" tokom igre uzvratio je uzvikivanjem iste stvari spustivši ih na zemlju nakon što je osvojio drugi set. Upravo na konto toga je Đoković "bacio" pomenutu neviđeno dobru foru u izjavi posle meča totalno uništivši neuspele provokatore!

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Samo nek je veselo: Novak Đoković svirao violinu za Taru

- Za sve navijače koje su ostali, imam veliko poštovanje što su tu iz dubine svog srca. Za sve one koji su izabrali da ne poštuju igru i igrače i mene, želim im laaaaaku noć, laaaaakuuu noć, lakuuuu noć. Bilo je nepoštovanje, ne prihvatam to. Znam da je bilo za Runea, ali je to bio izgovor za „buuu“. Na turu sam preko 20 godina, znam trikove, znam kako to funkcioniše. Fokusiram se na one koji poštuju igrače, vole tenis, cene igrače. Igrao sam u mnogo neprijateljskijoj atmosferi, verujte mi, ne možete da doprete do mene (ne možete da me dodirnete) - počuio je Đoković pre tri dana.

Upravo ove poslednje reči "ne možete da me dodirnete (eng. Can’t touch me) poslužile su kao inspiracija za urnebesan remiks. Čuveni hit iz 90-ih MC Hamera "Can’t touch this" dobio je nadogradnju Novakovim rečima. POgledajte kako je ova fora na društvenim mrežama ispala.

 

 

Nema sumnje da upravo ovakva obrada potvrđuje koliko je Novakova prozivka zabolela Engleze i koliko je odjeknula svetom. Na njemu je samo da ostane miran i da izađe na teren protiv Lorenca Musetija u polufinalu i upiše pobedu, a bestidnici neka mu i dalje zvižde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading