TRAUMATIČNE SCENE U SINSINATIJU! Srušio se teniser (FOTO)

Autor:

Sport

16.08.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na terenu je odmah reagovao medicinski tim .

TRAUMATIČNE SCENE U SINSINATIJU! Srušio se teniser (FOTO)

Foto: Profimedia

Danski teniser Holger Rune doživeo je teški trenutak tokom meča u Sinsinatiju kada mu je pozlilo usred meča. Rune je tokom pauze između gemova izgubio svest i bio je na ivici da padne sa stolice, što je izazvalo zabrinutost među prisutnim gledaocima i teniskim stručnjacima.

Na terenu su odmah reagovali medicinski tim i pružili pomoć Runu, merivši mu pritisak i proveravajući nivo šećera u krvi. Ipak, uprkos teškom trenutku, Rune je uspeo da se oporavi i nastavi meč.

 

 


Holger Rune je uspeo da se izbori sa zdravstvenim izazovima i nastavi meč, što je impresioniralo mnoge prisutne. Nakon teškog trenutka, uspeo je da savlada protivnika Nuna Boržeša rezultatom 6:3, 7:6 (10:8), pokazujući izuzetnu mentalnu i fizičku snagu.

Nakon meča, Rune je dobio veliku podršku od publike i kolega tenisera, a njegova hrabrost i odlučnost su naišle na veliko poštovanje.

U narednom kolu, Holger Rune će se suočiti sa boljim iz duela Gael Monfis - Karlos Alkaraz, gde će imati priliku da pokaže svoje sposobnosti i izbori se za dalji plasman u turniru.

Holger Rune je pokazao izuzetnu snagu uma i tela tokom ovog izazovnog meča, ostavljajući dubok utisak na sve prisutne svojom hrabrošću i odlučnošću. Svi se nadaju da će se oporaviti i nastaviti da pruža sjajne teniske nastupe u narednim mečevima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading