ŠTA TO RADIŠ ALKARAZE?! Karlos se prevrtao po krevetu kao da ima napad (VIDEO)

Autor:

Sport

22.09.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekontrolisani pokreti Španca

ŠTA TO RADIŠ ALKARAZE?! Karlos se prevrtao po krevetu kao da ima napad (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Teniski spektakl na Lejver kupu priredili su nam perspektivni mladi teniseri Španac Karlos Alkaraz i Amerikanac Ben Šelton. Pobednik ovog duela je bez previše muke bio najatraktivniji mladi teniser sveta.

Alkaraz je u oba seta uspeo da ostvari identični rezultat, te je slavio dva puta sa po šest osvojenih gemova, odnosno četiri izgubljena.

Meč je bio prepun atraktivnih udaraca, gde su oba tenisera dala maksimum da, uprkos tome što je egzibicija, pokažu umeće.

Međutim, Alkaraz se našao u centru pažnje zbog reakcije prilikom gledanja svog "Tima Evrope" koji vodi Bjern Borg, a uz Španca čine još nekoliko igrača iz top 10 – Danil Medvedev, Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov.

Kamera je sve vreme snimala dešavanja u boksu, pa je jednom prilikom Alkaraz uhvaćen kako se posle poena nekontrolisano baca po krevetu kao da ima napad, da bi na kraju ustao i bodrio svog saigrača.

Videli smo mnogo šale u Berlinu, a i ovaj trenutak između Alkaraza i Tijafoa gde ga Španac vraća na svoju polovinu izazvao je dosta smeha. Teniseri su se dobro zabavili, iako Evropljanima ne prija što su na pragu poraza treći put zaredom.

Svet vodi sa 8:4 u pobedama, pošto su Alkaraz, Cicipas i Dimitrov pobeđivali Šeltona, Kokinaniksa i Tabila u singlu, ali su Rud, Medvedev i Zverev gubili u singlovima dok svet ima i dva trijumfa u dublovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading