SINER SVIMA ZAPUŠIO USTA! Broj jedan u belom sportu dominirao u Pekingu!

Autor:

Sport

26.09.2024

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljan konkurent.

SINER SVIMA ZAPUŠIO USTA! Broj jedan u belom sportu dominirao u Pekingu!

Foto: Instagram.com/janniksin

Italijanski teniser Janik Siner ostvario je pobedu u prvom kolu ATP turnira u Pekingu, pobedivši Čileanca Nikolasa Žarija rezultatom 4:6, 6:3, 6:1. Meč je trajao gotovo dva sata, a Siner je uspeo da preokrene rezultat nakon gubitka prvog seta.

Prvi set je obeležen izuzetno neizvesnom borbom, gde su se teniseri nadmetali gem za gem sve do rezultata 3:3. Žari je uspeo da napravi brejk u sedmom gemu i povede sa 4:3, nakon čega je uspeo da održi prednost i osvoji prvi set rezultatom 6:4.

Siner je pokazao angažovaniju igru u drugom setu, koji je uspeo da osvoji rezultatom 6:3, izjednačivši rezultat u meču. Najbolji teniser sveta je u trećem setu dominirao, prepustivši svom rivalu samo jedan gem i konačnim rezultatom od 6:1 osvojio meč.

Foto: Tanjug/AP

Broj jedan: Janik Siner

 

Siner će se u drugom kolu susresti sa pobednikom meča između Švajcarca Stena Vavrinke i Rusa Romana Safijulina, dok se očekuje da nastavi sa sjajnim nastupom na turniru.

Turnir u Pekingu ima nagradni fond od impresivnih 3.720.165 dolara, privlačeći vrhunske tenisere iz celog sveta. Sinerova pobeda u prvom kolu postavlja ga kao ozbiljnog konkurenta za osvajanje ovog prestižnog turnira.

Sinerova sposobnost da preokrene meč nakon gubitka prvog seta pokazuje njegovu mentalnu i fizičku snagu, te ga čini igračem koji će biti teško zaustaviti na putu ka visokom plasmanu na turniru u Pekingu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading