NOVAK NAPRAVIO RUSVAJ U KINI! Čekali su ga pet godina, a kada se poavio nastao je haos - Evo kako je to izgledalo! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.10.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su ovo čekali.

NOVAK NAPRAVIO RUSVAJ U KINI! Čekali su ga pet godina, a kada se poavio nastao je haos - Evo kako je to izgledalo! (VIDEO)

Foto: Starsport

Srpski teniser Novak Đoković se sprema za svoj nastup na turniru u Šangaju, koji počinje od druge runde. Kao trenutno četvrti teniser sveta, Novak je na startu slobodan, a prvi rival biće mu bolji iz duela Mikelsen-Bu. Đoković se u Kinu vratio posle pet godina, a koliko je voljan u ovoj zemlji pokazalo se i posle treninga, koji je odradio pred punim tribinama.

Novak Đoković je odradio trening pred punim tribinama, a navijači su ga dočekali sa lopticama i drugim rekvizitima za potpis, na šta je Đoković izašao u susret. Ovaj gest pokazuje koliko je popularan među ljubiteljima tenisa i koliko su ljudi u Kini uzbuđeni zbog njegovog povratka.

Đoković je pokazao da je i dalje veoma popularan u Kini, iako se tamo nije takmičio pet godina. Njegov povratak na kineske terene izazvao je veliko interesovanje, a trening pred punim tribinama i oduševljenje navijača to samo potvrđuju.

Novak Đoković se priprema za turnir u Šangaju sa puno entuzijazma, a njegova popularnost i van teniskih terena je i dalje neosporna. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju njegov nastup na turniru i prate sve novosti o njegovim aktivnostima. Turnir u Šangaju dolazi kao deo priprema za završni turnir sezone, ATP Finals, gde će Đoković nastojati da dodatno učvrsti svoju poziciju na ATP listi.

Novak je uvek rado viđen gost u Kini, gde je već osvajao titulu na Mastersu u Šangaju čak četiri puta. Njegov povratak posle pet godina izazvao je veliku pažnju medija i navijača, a mnogi kineski fanovi smatraju Novaka jednim od svojih omiljenih sportista. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading