NAKON PRIKAZANE DEMONSTRACIJE MOĆI: Novak počistio impresioniranog Italijna - evo gde možete pratiti današnji duel sa ruskim teniserom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.10.2024

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi borba za četvrtfinale.

NAKON PRIKAZANE DEMONSTRACIJE MOĆI: Novak počistio impresioniranog Italijna - evo gde možete pratiti današnji duel sa ruskim teniserom!

Foto: Instagram.com/djokernole

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se među 16 najboljih tenisera mastersa u Šangaju, nakon što je u meču trećeg kola savladao Italijana Flavija Kobolija sa 2:0 (6:1, 6:2), posle svega sat vremena igre. Novak je odigrao ubedljivo najbolji meč od Olimpijskih igara, pogađao je vinere, sjajno je servirao, dok je bila i primetna Kobolijeva impresioniranost protivnikom koji mu je prepustio svega tri gema.

Nakon ubedljivog trijumfa nad Flavijem Kobolijem, Novak Đoković se hrabro suočava sa novim izazovom na turniru u Šangaju. Sa 99 osvojenih titula u karijeri, srpski as ima priliku da ostvari neverovatan uspeh i dostigne brojku od 100 trofeja. Danas ga očekuje duel sa ruskim teniserom Romanom Safijulinom, a navijači širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju ishod predstojećeg duela.

Nakon što je u startu turnira savladao Aleksa Mikelsena, Đoković je oduševio svoje pristalice još jednom ubedljivom pobedom. Njegov susret sa Flavijem Kobolijem završen je rezultatom 2:0 (6:1, 6:2), čime je Novak potvrdio svoju izuzetnu formu i spremnost za nove izazove.

Foto: Instagram.com/djokernole

Sigurnim korakom ka 100. tituli u karijeri

 

Oči teniskog sveta danas će biti uprte u duel između Novaka Đokovića i Romana Safijulina. Ruski teniser će pokušati da pruži otpor jednom od najboljih tenisera u istoriji, dok Novak nastoji da ostvari još jednu pobedu na putu ka 100. tituli. Očekuje se da će njihov susret doneti uzbuđenje i kvalitetan tenis, a ljubitelji sporta će imati priliku da meč prate uživo putem kanala TV Sport klub 1, kao i u tekstualnom prenosu na portalu Republika.rs. Takođe treba napomenuti da bi dvojica tenisera na teern trebala da izađu u 12.30 časova.

Novak Đoković nastavlja da dominira teniskim terenima i svojim impresivnim nastupima ostavlja neizbrisiv trag u istoriji ovog sporta. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju ishod današnjeg duela, dok Novakova potraga za 100. titulom uliva nadu u još mnogo veličanstvenih trenutaka na teniskim terenima širom sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading