KINEZI ODUŠEVILI NOVAKA: Đoković delio autograme, a onda je ugledao nešto što ga je posebno dirnulo! (FOTO)

Autor:

Sport

09.10.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo im naš teniser nikada neće zaboraviti

KINEZI ODUŠEVILI NOVAKA: Đoković delio autograme, a onda je ugledao nešto što ga je posebno dirnulo! (FOTO)

Foto: Starsport

Novak Đoković je pokazao izuzetnu formu na Mastersu u Šangaju, gde je odigrao skoro savršene mečeve protiv Flavija Kobolija i Romana Safjulina, obezbedivši prolazak u četvrtfinale. Njegova dominacija na terenu je privukla pažnju tamošnjih navijača, koji su ga dočekali kao božanstvo, a oduševljenje je kulminiralo posle duela sa ruskim teniserom. 

Nakon meča, Novak je otišao pravo do tribina gde je razdragano delio autograme svojim obožavaocima. Među raznim predmetima na kojima je potpisivao, jedan je posebno privukao pažnju - bila je to replika zlatne medalje sa Olimpijskih igara, koju je jedan od fanova doneo i stavio ispred Novaka. Osmeh na licu srpskog tenisera dok je potpisivao medalju svedočio je o posebnom trenutku za obožavaoce i samog Novaka.

Foto: printscreen

Novak sa kineskim navijačima

Pored uspeha na turniru u Šangaju, Novak je nedavno osvojio i jedinu titulu koja mu je nedostajala - titulu na turniru u Parizu. Ovim podvigom, Đoković je još jednom potvrdio svoj status najboljeg igrača svih vremena, eliminišući svaku sumnju u svoje kvalitete.

U izjavi posle meča, Novak je izrazio svoju zahvalnost kineskim navijačima, ističući njihovu sjajnu podršku i darežljivost.

- Kineski navijači su izuzetni, vole da poklanjaju. Moraću da nađem još nekoliko kofera za povratak. Moja deca su dobila mnogo poklona od fanova i zahvalan sam im na tome. Pokušaću da odnesem sve kući i zahvalan sam im na ljubavi koju mi pružaju - istakao je Novak.

Podsetimo, u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju, našeg tenisera očekuje duel protiv Jakuba Menšika, koji je pobedio Grigora Dimitrova posle tri odigrana seta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading