AMERIKANAC JE REDOVNA MUŠTERIJA: Novak ruši Frica za veliko finale - evo gde možete pratiti Đokovićev pohod ka 100. trofeju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.10.2024

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva koraka ga dele od uspeha.

AMERIKANAC JE REDOVNA MUŠTERIJA: Novak ruši Frica za veliko finale - evo gde možete pratiti Đokovićev pohod ka 100. trofeju!

Foto: Instagram.com/djokernole

Srpski teniser Novak Đoković se sprema za pohod na svoju petu titulu na mastersu u Šangaju. Danas će se susresti sa Amerikancem Tejlorom Fricom u polufinalu, a pobednik ovog susreta će obezbediti plasman u finale turnira. Đoković je rutinski izborio mesto među četiri najbolja igrača na turniru, iako put do polufinala nije bio potpuno lak.

Đoković je tokom turnira ostvario ubedljive pobede nad protivnicima kao što su Aleks Mikelsen, Flavio Koboli, Roman Safiulin i Jakub Menšik. Iako je imao izazov u četvrtfinalu 2:1 (6:7, 6:1, 6:4), Đoković je uspeo da se izbori za polufinalni duel sa Fricom.

Današnji susret Đokovića i Frica će biti njihov deseti međusobni susret. Đoković je do sada ubedljivo trijumfovao na svakom prethodnom meču, osim jednog (Australijan open 2021) koji se završio posle pet setova i tri i po sata igre. Navijači se nadaju da će Đoković i danas rutinski rešiti meč u svoju korist.

Foto: atptour.com/printscreen

Amerikanac nema čemu da se nada - statistika sve govori

 

Fric je takođe ostvario ubedljive pobede na turniru, nad protivnicima kao što su Terens Ataman, Josuke Vatanuki, Holger Rune i David Gofin. Ipak, svi očekuju težak meč protiv iskusnog Đokovića.

Svi ljubitelji tenisa imaće priliku da borbu za veliko finale prate u direktnom prenosu na kanalu TV Sport klub 1 sa početkom od 13 časova.

Novak Đoković je postavljen za favorita i prema mišljenju bukmejkera. Kvota na pobedu Novaka Đokovića iznosi - 1,40, dok je kvota na njegovog rivala 2,70. Pobednik ovog susreta će obezbediti plasman u finale turnira, a za protivnika će imati boljeg iz dula u kojem se sastaju Janik Siner i Tomaš Mahač.

Masters u Šangaju igra se za nagradni fond od 8,995,555 dolara, što dodatno podiže značaj ovog takmičenja za Đokovića i druge učesnike. Svi ljubitelji tenisa će sa nestrpljenjem iščekivati ishod današnjeg meča, uz nadu da će Novak Đoković ostvariti još jednu veliku pobedu na ovom prestižnom turniru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading