NOVAK OSVOJIO KINEZE OVIM POTEZOM! Nakon trijumfa poručio je jednu stvar - Ova reč ima duboko značenje!

Autor:

Sport

12.10.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Impresivno kao i uvek.

NOVAK OSVOJIO KINEZE OVIM POTEZOM! Nakon trijumfa poručio je jednu stvar - Ova reč ima duboko značenje!

Foto: Starsport

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, nastavlja da niže uspehe u Šangaju, gde je ovoga puta ostvario pobedu nad Tejlorom Fricom rezultatom 2:0 u setovima. Nakon meča, Novak je, kao i obično, potpisao kameru, ali ovoga puta sa nešto drugačijom porukom. Na kineskom jeziku, našao se natpis 福, što na srpskom znači "sreća" ili "blagoslov", čime je Đoković želeo da se obrati svojim vernim kineskim navijačima.

Ovo je bila deseta pobeda Novaka Đokovića nad veoma nezgodnim Tejlorom Fricom, što predstavlja impresivan uspeh u karijeri ovog vrhunskog sportiste.

Novak Đoković je pokazao da osim izuzetnih sportskih veština, poseduje i veliko poštovanje prema kineskoj kulturi i svojim navijačima. Njegova poruka na kineskom jeziku sigurno će dodatno ojačati vezu između njega i kineske publike, čineći ga omiljenim i van terena.

Novak Đoković nastavlja da dokazuje svoj status jednog od najvećih sportista današnjice, ne samo svojim pobedama na terenu, već i svojim poštovanjem prema različitim kulturama i jezicima širom sveta. Sledbenici tenisa imaju mnogo razloga da budu ponosni na ovog izuzetnog sportistu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Svi željno isčekuju finalni meč: Janik Siner i Novak Đoković

Mali podsetnik sutra ćemo imati priliku da gledamo duel između Novak Đoković koji će se boriti za svoju 100. titulu u karijeri i njegovog protivnika Janika Sinera, prvog tenisera sveta. Ovo će biti njihov osmi međusobni duel, a dosadašnji skor govori u korist Đokovića, koji trenutno vodi sa 4:3.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading