ĐOKOVIĆ OTKRIO DA IMA PROBLEMA PRED FINALE, PA PORUČIO: Došao sam ovde da pobedim

Autor:

Sport

12.10.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak u svom stilu

ĐOKOVIĆ OTKRIO DA IMA PROBLEMA PRED FINALE, PA PORUČIO: Došao sam ovde da pobedim

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je uspešno, sa 2:0 (6:4, 7:6), savladao Tejlora Frica, sedmog tenisera sveta iz Amerike, i plasirao se u finale mastersa u Šangaju.

U nedelju, 13. oktobra od 10:30 časova, sve oči će biti uprte ka finalu turnira u Kini, gde će se Novak boriti za svoju 100. titulu u karijeri. 

Uvek je teško, ovakve bitke pogotovo, evo pri kraju turnira i u ovoj fazi karijere moram da se oporavim. Nije baš lako, ima tu i tamo nekih problema na terenu, juče i danas fizičke prirode, ali sam uspeo nekako da prebrodim to. Bio je ovo jako veliki test. Tejlor je u formi života, igrao je finale Grend slema, igra zaista dosta dobro na ovoj podlozi, servira sjajno, i znao sam da će biti veliki test. Drago mi je što sam završio u dva seta - rekao je srpski teniser posle pobede nad Fricom i tako nagovestio da se ne oseća savršeno.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak i Siner

Ipak, Nole će sutra dati sve od sebe, iako će mu protivnik biti Janik Siner, prvi teniser sveta. Ovo će biti njihov osmi međusobni duel, a dosadašnji skor govori u korist Đokovića, koji trenutno vodi sa 4:3.

Došao sam u Šangaj posle pet godina, a da nisam igrao u Kini. Mesto gde sam uvek imao dosta uspeha, i u Pekingu i ovde, sjajne borbe i predstave. Podrška koju ovde dobijam je fenomenalna i jako sam zahvalan, zbog toga dobijam energiju koja me tera da idem dalje. Došao sam ove godine da dođem do finala i da tražim tu stotu titulu. Imaću šansu protiv najboljeg na svetu i videćemo šta će se desiti.

Nada se Srbin najboljem.

Okrećem se tom duelu, igra Siner izvrstan tenis, imam veliku podršku i nadam se najboljem - zaključio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading