NOVAK ODGOVORIO FEDERERU NA PROZIVKU: Moćna poruka Đokovića pred finale

Autor:

Sport

12.10.2024

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Idemo po 100. titulu

NOVAK ODGOVORIO FEDERERU NA PROZIVKU: Moćna poruka Đokovića pred finale

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković je savladao Tejlora Frica u polufinalu Mastersa u Šangaju sa sigurnih 2:0 (6:4, 7:6) u setovima. Ovom pobedom, srpski teniser je postao prvi igrač koji je uspeo da pobedi Frica u svih prvih 10 međusobnih susreta na ATP turu. 

Najbolji teniser planete obradovao je svoje obožavaoce emotivnom porukom na Instagramu nakon ubedljive pobede nad Amerikancem. Nakon trijumfa, Novak je podelio svoje oduševljenje postom na Instagramu i rečima:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Šangaj, imaš moje srce. Nije loše za jednog starog momka. Neka krene finale.

Ova poruka odnosila se na "prozivku" Rodžera Federera koji ga je nakon jučerašnjeg trijumfa nad Menšikom oslovio sa: "Hej, matorac".


Nakon meča, Đoković je istakao svoju zahvalnost i publici u Šangaju, naglasivši da mu podrška koju dobija pruža neverovatnu energiju.

- Došao sam ove godine da dođem do finala i da tražim tu stotu titulu. Imaću šansu protiv najboljeg na svetu i videćemo šta će se desiti, izjavio je Novak.

Podsetimo, sutra, u nedelju 13. oktobra od 10:30 časova, sve oči će biti uprte ka finalu turnira u Kini, gde će se Novak boriti za svoju 100. titulu u karijeri. 

Nole će sutra dati sve od sebe, iako će mu protivnik biti Janik Siner, prvi teniser sveta. Ovo će biti njihov osmi međusobni duel, a dosadašnji skor govori u korist Đokovića, koji trenutno vodi sa 4:3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading