KECMANOVIĆ UNIŠTIO BRITANCA! Srpski teniser razbio protivnika i prošao u drugo kolo!

Autor:

Sport

15.10.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan meč

KECMANOVIĆ UNIŠTIO BRITANCA! Srpski teniser razbio protivnika i prošao u drugo kolo!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

Miomir Kecmanović, srpski teniser, uspešno je započeo turnir u Stokholmu, pobedivši Kamerona Norija iz Velike Britanije rezultatom 6:4, 6:4 i obezbedivši prolazak u drugo kolo turnira. Ova pobeda predstavlja značajan korak za Kecmanovića, koji se suočavao sa izazovima u prethodnom periodu, ne uspevajući da ostvari kontinuirane pobede od Vimbldona.

Posebno je impresivna bila Kecmanovićeva igra u servisu tokom meča, gde je zabeležio četiri asa, osvojio 86% poena prvog servisa i nije dozvolio nijednu brejk loptu protivniku, dok je uspeo da oduzme servis Noriju čak dva puta. Nori, nekada osmi teniser sveta, nije uspeo da pronađe rešenje za Kecmanovićevu igru, što je rezultiralo njegovim očiglednim frustracijama tokom meča.

Foto: Tanjug/AP

Nije mogao protiv Srbina: Kameron Nori

Naredni protivnik Miomira Kecmanovića biće bolji iz duela između Elijasa Imera iz Švedske i Nikolasa Žarija iz Čilea. Očekuje se da će Kecmanović nastaviti sa istim nivoom igre i determinacijom kako bi ostvario još jedan uspeh na turniru u Stokholmu.

Miomir Kecmanović je ostvario značajnu pobedu nad Kameronom Norijem, pružajući izuzetno kvalitetnu igru i pokazujući svoje sposobnosti na terenu.

Njegova naredna utakmica biće sa pobednikom duela Imera - Žari, gde se očekuje da će Kecmanović nastaviti sa istim nivoom motivacije i igre kako bi ostvario dalji napredak na turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading