SILNA OLGA DANILOVIĆ! Srpska teniserka POKORILA Ruskinju, gazi SVE pred sobom!

Autor:

Sport

21.10.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trijumf Danilovićeve na WTA turniru u Guangdžouu!

SILNA OLGA DANILOVIĆ! Srpska teniserka POKORILA Ruskinju, gazi SVE pred sobom!

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović

Srpska teniserka Olga Danilović ostvarila je značajan uspeh plasiravši se u drugo kolo WTA turnira u kineskom Guangdžouu. U prvom kolu turnira, Olga je savladala Ruskinju Eriku Andrejevu rezultatom 6:4, 6:4 nakon meča koji je trajao jedan sat i 44 minuta. Ovom pobedom, srpska teniserka je potvrdila svoj kvalitet i upisala treći uzastopni trijumf nad Andrejevom.

Ovo je bio treći međusobni duel ove dve teniserke, a Danilovićeva je uspela da ostvari isto toliko pobeda nad Andrejevom.

Olga će se u drugom kolu susresti sa pobednicom duela između Francuskinje Dajane Pari i Amerikanke Emine Bektas. Nastavak turnira pruža priliku našoj teniserki da pokaže svoj neosporan kvalitet i ostvari dalji napredak.


WTA turnir u Guangždouu donosi nagradni fond od 267.082 dolara, pružajući teniserkama priliku da se istaknu u jakoj konkurenciji i ostvare značajan uspeh na ovom prestižnom takmičenju.

Olga Danilović je još jednom pokazala svoj talenat, ambiciju i odlučnost na teniskom terenu, te se sa nestrpljenjem očekuje njen novi nastup na WTA turniru u Guangždouu. Srećno, Olga!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading