NOVAK ĐOKOVIĆ ZAGRMEO ZBOG ZVEZDE: Nole posebno spomenuo jednog igrača

Autor:

Sport

22.10.2024

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta reagovao na bezobrazluk domaćih navijača.

NOVAK ĐOKOVIĆ ZAGRMEO ZBOG ZVEZDE: Nole posebno spomenuo jednog igrača

Foto: Instagram.com/djokernole

Posle dramatične pobede Crvene zvezde nad ekipom Budućnosti u AdmiralBet ABA ligi, košarkaški teren je postao poprište brojnih uvreda upućenih Nemanji Nedoviću i njegovoj porodici. Neda je na to odreagovao u stilu Novaka Đokovića jer je dirigovao navijačima i time odgovorio na njihov bezobrazluk.

Upravo to navelo je Noleta da se oglasijer nije mogao da ostane ravnodušan na ovu situaciju. Na društvenim mrežama, Novak je objavio fotografiju košarkaša crveno-belih uz adekvatan komentar.

Republika

Foto: Instagram/djokernole

Novakova objava kako Nedović diriguje

- Dirigent, diriguje. Podrška za brata - napisao je Novak .

Ovim gestom, Đoković je jasno stavio do znanja da osuđuje bilo kakve uvrede u sportu, ističući važnost fer pleja i poštovanja protivnika. Novakov postupak nije iznenađenje s obzirom na to da je nedavno u jednom intervjuu istakao da je svojem sinu Stefanu, koji navija za Partizan, strogo zabranio da peva ili izgovara uvrede na račun bilo koga. Ova poruka o važnosti fer pleja i poštovanja protivnika predstavlja primer sportskog duha koji bi trebalo da bude prisutan u svim sportskim takmičenjima.

Republika

Foto: Instagram/djokernole

Ovako je Novak dirigovao


Novakov postupak izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama, gde su mnogi korisnici izrazili podršku njegovoj poruci. Mnogi su istakli da je ovo važan korak ka stvaranju pozitivne atmosfere u sportu, dok su drugi pohvalili Đokovića zbog toga što se jasno i glasno zalaže za fer plej.

Podrška koju je Novak pružio Nemanji Nedoviću pokazuje značaj solidarnosti među sportistima, koji bi trebalo da budu uzor kako na terenu, tako i van njega. Ovakve gestove možemo smatrati važnim koracima ka stvaranju pozitivne sportske klime i promovisanju vrednosti kao što su poštovanje, tolerancija i fer plej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading