VI MI SE GADITE, BRAĆO! Nedović se obratio "varvarima" nakon gnusnih prozivki! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

22.10.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je trpeo niz uvreda tokom meča, Nedović se odlučio da odgovori na provokacije navijača kako na ulazu u tunel, tako i prilikom napuštanja dvorane.

VI MI SE GADITE, BRAĆO! Nedović se obratio "varvarima" nakon gnusnih prozivki! (FOTO+VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Košarkaški meč između Crvene zvezde i Budućnosti bio je prepun uzbuđenja, ali i kontroverzi. Nemanja Nedović istakao se kao ključni igrač, postigavši 24 poena, od čega 6/8 za tri poena, što je doprinelo pobedi njegovog tima rezultatom 75:73. Međutim, ono što je obeležilo ovaj susret nisu bile samo sportske veštine, već i incidenti koji su se dogodili kako tokom, tako i nakon meča.

Nakon što je trpeo niz uvreda tokom meča, Nedović se odlučio da odgovori na provokacije navijača kako na ulazu u tunel, tako i prilikom napuštanja dvorane. Ovi sukobi doprineli su stvaranju tenzije i dodatnoj dramatičnosti već uzburkanog okršaja na terenu.

Nakon meča, Nedović se obratio javnosti putem svog Instagram profila, objavivši fotografiju sa suprugom i ćerkicom sa letovanja, uz simboličan stori u vidu srca i šake koja implicira srce.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Dodatnu pažnju privukao je i snimak Drejka koji je Nedović podelio na svom profilu, a u kom se poznati reper obračunava sa svojim kritičarima i nevernicima.

- I ostalima vama, vama nevernicima, onima koji ne postižu uspehe, onima koji brišu tvitove, vi mi se gadite, braćo. Iskreno, ako želite da me pogledate u oči, ako želite nešto da uradite, baš tako sam i mislio - rekao je Drejk u svom izlaganju.

 

 


Ovaj gest može se shvatiti kao Nedovićev način da pokaže da je izdržao pritisak i da je spreman da se suoči sa izazovima, kako na terenu, tako i van njega.

Uprkos kontroverzama, Nedovićeva izvanredna igra na terenu zasenila je sve sporedne događaje, te je njegovo ime bilo u centru pažnje košarkaške javnosti.

Nemanja Nedović doneo je pobedu svojoj ekipi uz izvanredan učinak na terenu, ali su incidenti sa navijačima dodali dramu i kontroverzu ovom košarkaškom okršaju. Njegova reakcija na društvenim mrežama dodatno je podgrejala interesovanje javnosti, pokazujući da je sposoban da se nosi sa pritiscima i van sportskog terena. Sve u svemu, Nedovićeva pobeda i reakcija na izazove pokazali su da je on više od običnog košarkaša - on je i van terena pravi borac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading