ISPLIVAO SNIMAK OLGE DANILOVIĆ! U ovakvom izdanju je još niste videli! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.10.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olga Danilović nije samo poznata po svom teniskom umeću.

ISPLIVAO SNIMAK OLGE DANILOVIĆ! U ovakvom izdanju je još niste videli! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Srpska teniserka Olga Danilović nedavno je osvojila drugu titulu u karijeri, pobedivši Amerikanku Karolajn Dolehajd sa ubedljivih 6:3, 6:1 u finalu turnira u kineskom Guangdžouu. Ovaj trijumf nije samo donio titulu, već je i značajno podigao Danilovićevu na WTA listi, čime je privukao pažnju javnosti i medija.

Olga Danilović nije samo poznata po svom teniskom umeću, već i po svojoj izuzetnoj lepoti. Nedavno je postala viralna zahvaljujući snimku na kom se pojavljuje u elegantnoj crnoj haljini, što je iznenađujuće izdanje za nekoga ko je navikao viđati u sportskoj opremi na teniskom terenu. Ovaj neobičan prelazak iz sportskog u elegantni stil još jednom je potvrdio da Srbija ima jednu od najlepših teniserki na svetu, a Danilovićeva je time privukla dodatnu pažnju ljubitelja tenisa i mode.

 

 


Pored teniskih dostignuća i izvanredne lepote, Olga Danilović takođe je prisutna na društvenim mrežama, gde aktivno deli delove svog života i sportske poduhvate sa svojim pratiocima. Njen uspeh na terenu i van njega privukao je veliku pažnju i podršku, što je dodatno doprinelo njenom rastućem uticaju u svetu sporta i mode.

Olga Danilović je svojom pobedom u Guangdžouu i svojom vanvremenskom lepotom privukla pažnju široke publike. Njen uspeh na terenu i van njega čini je značajnom figurom u svetu sporta i mode, i sigurno je da ćemo još mnogo toga videti od ove talentovane mlade teniserke. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading