"BOLJE JA NJEGA, NEGO ON MENE" Ubica Vidaka iz Podgorice se hvalio devojci JEZIVIM snimkom: Žrtva izrešetana i zapaljena?!

Autor:

Svet

01.07.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužnica tereti Vojvodića i Đikanovića da su namamili Vujovića na nepristupačno mesto u naselju Šteke, gde ga je Vojvodić ubio.

"BOLJE JA NJEGA, NEGO ON MENE" Ubica Vidaka iz Podgorice se hvalio devojci JEZIVIM snimkom: Žrtva izrešetana i zapaljena?!

Foto: Instagram

Vidak Vujović

Svedočenje Slađane Jovović u Višem sudu u Podgorici unelo je nove detalje u postupku protiv Dražena Vojvodića i Novice Đikanovića, optuženih za svirepo ubistvo Vidaka Vujovića 31. marta prošle godine.

Jovović je izjavila da joj je Vojvodić pokazao video snimak na kojem se vidi Vujović koji leži na boku, dok se u pozadini čuje smeh i pucanj. U tužilačkoj istrazi, ona je navela da je Vojvodić priznao ubistvo, ali nije spomenula pištolj na snimku.

Optužnica tereti Vojvodića i Đikanovića da su namamili Vujovića na nepristupačno mesto u naselju Šteke, gde ga je Vojvodić ubio sa najmanje četiri hica, dok je Đikanović sve posmatrao. Nakon toga, zapalili su telo žrtve i napustili mesto zločina.

- Danas se ne sećam svih detalja kao ranije kada sam davala izjavu kod tužioca. Dogovorili smo se da se nađemo kod "Delte". Došao je "golfom". Rekao je da će nešto da mi pokaže. Izvadio je telefon i pustio snimak. Videla sam momka kako leži bočnom stranom na zemlji. Videla sam mu lice iz profila, ali ga nisam prepoznala. Taj momak je na snimku rekao: "Nemoj!". Pitala sam Dražena: "Šta je ovo?", rekao mi je: "Ubio sam čoveka.". Nije rekao gde se to nalazi. Pomislila sam da to nije istina. Plakala sam. Odbijala sam dalje da gledam snimak, bilo mi je stresno. Rekla sam da mi se više ne javlja. Posle nekoliko dana su mediji objavili da je nađeno telo. Pomislila sam da je to. Nakon nekoliko dana došli su iz policije da dam izjavu. Ne sećam se ničeg više danas - rekla je ona.

Sudija je pročitao izjavu koju je svedok dala u tužilačkoj istrazi.

- …Na snimku se vidi momak koji je ležao na bok i bio je živ, pomerio je nogu. U pozadini se čuje kao se Dražen smeje. Momak je rekao: "Nemoj!" Nakon toga se čuje pucanj. "Zašto si ovo uradio?", pitala sam ga. "Bolje što sam ja ubio njega nego on mene, jer je juče on hteo da ubije mene”, odgovorio je. Nisam videla pištolj na snimku"… -  izjavila je Jovovićka između ostalog u tužilaštvu, prenose Vijesti.

Branilac optuženog Đikanovića, kao i sam Vojvodić, osporili su iskaz Jovović, tvrdeći da je neistinit i kontradiktoran. Vojvodić je naglasio da se on ne vidi na snimku koji je Jovović gledala i optužio je da ga želi lažno predstaviti kao ubicu.

- Ona iznosi neistine u odnosu na mene. Gledala je snimak na kojem se ja ne vidim. I 10 dana je ćutala, što je sasvim čudno. Ostavljam sudu da to razmotri. Ona hoće da me predstavi kao ubicu a bili smo u emotivnoj vezi. Prigovaram iskazu jer je neistinit - rekao je Vojvodić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading