UBICA SUPRUGE NA POFALIĆIMA PRAVOSNAŽNO OSUĐEN U HRVATSKOJ! Evo šta sve dokumenta otkrivaju o monstrumu

Autor:

Svet

02.07.2024

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima bila izgladnjivana, mučena i na kraju brutalno ubijena.

UBICA SUPRUGE NA POFALIĆIMA PRAVOSNAŽNO OSUĐEN U HRVATSKOJ! Evo šta sve dokumenta otkrivaju o monstrumu

Foto: Facebook/Goran Ravlić/Printscreen

Goran Ravlić i njegova majka Leđiba Ravlić su svirepo ubili Goranovu suprugu, Nerminu. Prema dokumentima iz istrage, koju je objavio "Avaz," Goran je već bio osuđivan 22. maja 2019. godine na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog teških telesnih povreda i pretnji.

Prema istrazi, Goran i Leđiba su unapred planirali i izvršili ubistvo Nermine, pre nego što su je fizički i psihički zlostavljali. Ona je bila izolovana od spoljnog sveta, bez mogućnosti komunikacije, pristupa mobilnom telefonu ili izlazaka iz stana. Takođe, kontinuirano su je seksualno zlostavljali, koristeći oštre predmete, što joj je nanosilo ekstremne bolove.

Nermina je bila danima izgladnjivana, čupali su joj i šišali kosu i nanosili teške telesne povrede, uključujući lomove ekstremiteta i udarce po glavi i telu. Ruke su joj bile vezane kako ne bi mogla da se brani. Nakon ubistva, pokušali su da prikriju tragove zločina koristeći osveživače vazduha i mirisne sveće kako bi uklonili neprijatne mirise iz stana.

Istraga je otkrila da su Goran, njegova majka i njihov pomagač Latif Jašarević u tržnim centrima kupili razne predmete kako bi raskomadali i uklonili telo Nermine. Kupili su sekiru, pilu, set noževa, plastične kutije, patrone amonijaka, plastične rukavice, odela, maske, selotejp trake i vreće za smeće. Takođe, nabavili su i mašinu za mlevenje mesa kako bi uništili sve dokaze i tragove svog zločina, preneo je Avaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading