VETAR SRUŠIO KRAN, RADNIK POGINUO: Jeziva scena u Čanju!

Autor:

Svet

02.07.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno, policijski službenici Odeljenja bezbednosti Tivat obavljaju uviđaj

VETAR SRUŠIO KRAN, RADNIK POGINUO: Jeziva scena u Čanju!

Foto: Instagram/moj_beo_grad_ •, Shutterstock

U Čanju, turski državljanin izgubio je život tokom snažnog nevremena koje je pogodilo Crnu Goru. Prema izveštaju Vijesti, radnik se nalazio u kranu koji se srušio usled orkanskih udara vetra. Ovo je drugi smrtni slučaj povezan sa nevremenom, dok je Tivćanin D.P. (60) stradao od udara groma na gradilištu golf terena na Luštici.

Stradali radnik, turski državljanin, bio je zaposlen kod izvođača na projektu Luštica bay. Nažalost, njegov život je izgubljen usled snažnog udara vetra koji je srušio kran na gradilištu. Trenutno, policijski službenici Odeljenja bezbednosti Tivat obavljaju uviđaj, dok Više državno tužilaštvo preduzima radnje iz svoje nadležnosti.

Oko 10 časova, Tivat je pogodilo veliko nevreme praćeno obimnim padavinama, jakim vetrom i grmljavinom. Primorski portal prenosi da je vetar u Baru iščupao delove drveća, dok su automobili pretrpeli oštećenja. Takođe, oluja je prouzrokovala oštećenja na više plovila u marini, dok je u luci došlo do rušenja tri dizalice i polomljenih pretovarnih mostova.

Podsetimo, usled jakog nevremena na Žabljaku je pričinjena velika materijalna šteta. Poplavljena su pojedina domaćinstva, a polomljeni su crepovi na kućama. Najveću štetu pretrpela je jedna stočarska porodica kada je grom usmrtio pet krava na licu mesta.

Jedan od meštana je izjavio da je udar groma bio toliko snažan da su odmah znali da neće izaći na dobro. Sve krave su ostale mrtve na livadi, što je velika šteta za domaćina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading