SRBIN (47) UHAPŠEN U BUDVI! Napao devojku dok je džogirala, pa je silovao na plaži! Oglasila se policija

Autor:

Svet

26.09.2024

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Uprave policije je zvanično saopšteno da je policija podnela krivičnu prijavu protiv njega zbog sumnje da je juče u tom gradu silovao žensku osobu

SRBIN (47) UHAPŠEN U BUDVI! Napao devojku dok je džogirala, pa je silovao na plaži! Oglasila se policija

Foto: Shutterstock, Wikimedia/Bratislav Tabaš/GNU FDL

Hronika

Budvanska policija uhapsila je P.Pantelića (47) iz Srbije osumnjičenog za silovanje u tom gradu.

Nakon niza preduzetih radnji iz svoje nadležnosti, službenici Regionalnog centra "Jug", Odeljenja bezbednosti Budva, sinoć su locirali i lišili slobode "P.P. (47) iz Republike Srbije", navodi se u saopštenju policije.

Za njega je proverama utvrđeno da je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela protiv polnih sloboda.

On će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost u zakonskom roku, navodi se u saopštenju.

Podsetimo, izvesni P. Pantelić (47) za kojim traga crnogorska policija zbog sumnje da je juče silovao devojku u tom gradu, u Srbiji je višestruki povratnik u vršenju krivičnog dela silovanje, pišu Vijesti.

Pantelić je devojku napao u Budvi dok je džogirala na šetalištu uz more, i uprkos činjenici da se ona branila, on je uspeo da je obori na zemlju i siluje.

Iz Uprave policije je zvanično saopšteno da je budvanska policija podnela krivičnu prijavu protiv državljanina Srbije P. Pantelića (47) zbog sumnje da je juče u tom gradu silovao žensku osobu.

Kako se navodi u saopštenju policije, jedna žena prijavila je juče jutru budvanskoj policiji da je silovana od strane njoj nepoznatog lica, na jednoj plaži u tom gradu, kojom prilikom je zadobila i povrede.

- Ona je odvezena na ukazivanje lekarske pomoći i odgovarajuće preglede, gde su joj od strane lekara konstatovane povrede. Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično delo silovanje i naložio preduzimanje daljih mera i radnji u cilju rasvetljavanja događaja. Intenzivnim radom na terenu i preduzimanjem niza aktivnosti iz svoje nadležnosti pripadnici budvanske policije došli su do sumnje da je ovo krivično delo izvršio državljanin Republike Srbije P.P. (47). Protiv njega je podneta krivična prijava i policija za njim intenzivno traga - navode u Upravi policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading