ON VODI PARTIZAN POSLE STANOJEVIĆA: Poznato ko će biti na klupi crno-belih

Autor:

Sport

26.09.2024

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov zadatak biće da privremeno stabilizuje ekipu.

ON VODI PARTIZAN POSLE STANOJEVIĆA: Poznato ko će biti na klupi crno-belih

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana poraženi su od Crvene zvezde sa ubedljivih 4:0 u 174. večitom derbiju, a onda je Aleksandar Stanojević podneo ostavku na mesto trenera. Usledila su brojna nagađanja ko će biti njegov naslednik na užarenoj klupi crno-belih, a ako je suditi na osnovu poslednjih koraka poznato je ko će voditi tim u narednom periodu.

Naime, glavnu reč na treningu je vodio Stanojev pomoćnik Branko Vukašinović, uz podršku ostalih članova stručnog štaba kluba iz Humske. Vukašinović se već našao u ulozi šefa struke u tekućoj sezone, s obzirom na to da je menjao Aleksandra Stanojevića protiv Vojvodine, jer je, sada već bivši trener crno-belih, zaradio crveni karton u duelu sa IMT nakon protesta zbog poništenog gola Ksandera Severine.

Republika

Foto: Starsport

Neće mu biti lako: Branko Vukašinović

Očekuje se da će uprava kluba brzo doneti odluku o novom treneru, a u međuvremenu, tim se priprema za teško gostovanje u Lučanima. Pitanje je da li će Vukašinović zadržati ulogu šefa struke ili će neko drugi preuzeti vođenje ekipe. Naime, ostavka Aleksandra Stanojevića predstavlja kraj jedne faze za Partizan, a najavljuje i dolazak novih promena u stručnom štabu. Uprava kluba već radi na tome da pronađe odgovarajuću zamenu za ovu ključnu poziciju.

Pojavile su se i spekulacije o tome da bi umesto jednog čoveka, na klupu Partizana mogla da stigne čak dvojica stručnjaka, što dodatno pojačava interesovanje javnosti za dešavanja u ovom klubu.

Očekuje se da će odluka o novom treneru biti saopštena u narednim danima, a do tada, navijači Partizana sa nestrpljenjem očekuju novosti vezane za budućnost njihovog omiljenog kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading