VODITELJKA NA SVOM INSTAGRAM PROFILU OBJAVILA DA JE UMRLA! Svi bili šokirani, ali nije u pitanju laž (FOTO)

Autor:

Svet

03.10.2024

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moji poslednji dani su bili prava muka...

VODITELJKA NA SVOM INSTAGRAM PROFILU OBJAVILA DA JE UMRLA! Svi bili šokirani, ali nije u pitanju laž (FOTO)

Foto: shutterstock

TV kamera

Emotivna poruka na Instagramu: Fiona Mekdonald se oprostila od života

Društvene mreže su ponovo postale centar pažnje kada je australijska voditeljka Fiona Mekdonald objavila da je preminula u 67. godini nakon duge i teške bolesti. Njena emotivna poruka na Instagramu ostavila je mnoge u šoku, ali istovremeno i duboko dirnula sve koji su je poznavali.

Fiona je opisala svoje poslednje dane i muke kroz koje je prolazila, ističući da je odlučila da se oprosti od života na način koji je njoj odgovarao. Iako je bila suočena sa fizičkim patnjama, njena poruka je bila ispunjena molbom da je se ljudi sećaju po ljubavi i smehu koji je unosila u njihove živote.


Borba sa bolešću: Teški trenuci i odluka o oproštaju

Poslednji meseci u životu Fione Mekdonald bili su ispunjeni teškom borbom. Ona je otvoreno govorila o svojim zdravstvenim problemima, ističući da nije mogla da gutа hranu i da je bila sve slabija iz dana u dan. Njen odlazak u bolnicu bio je odluka koja je označila kraj njenog života, ali istovremeno i olakšanje od fizičkih patnji koje je pretrpela.

Legat i porodična ljubav: Fiona iza sebe ostavlja sinove i sestre

Fiona Mekdonald nije bila samo poznata voditeljka, već i majka dvojice sinova, Harija i Rafu, kao i sestra Kajli i Džeki. Njena poruka bila je ispunjena ljubavlju prema porodici i nadom da će je se sećati po lepim trenucima koje su proveli zajedno.

Fiona je ostavila neizbrisiv trag u svetu televizije, a njena oproštajna poruka na društvenim mrežama ostavlja nas da razmišljamo o životu, smrti i ljubavi koju ostavljamo za sobom. Neka njena poruka ohrabri sve da cene svaki trenutak i da s ljubavlju čuvaju uspomene na voljene osobe

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading