DEČAK (8) U POPLAVI U JABLANICI OSTAO BEZ OBA RODITELJA! Poslednja fotografija Adele i Vedada sa sinom kida dušu! (FOTO)

Autor:

Svet

06.10.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Broj poginulih u poplavama i klizištima u BiH povećao se na 20 nakon što su spasioci danas pronašli još dva tela u Donjoj Jablanici

DEČAK (8) U POPLAVI U JABLANICI OSTAO BEZ OBA RODITELJA! Poslednja fotografija Adele i Vedada sa sinom kida dušu! (FOTO)

Foto: Facebook

Bračni par Adela (36) i Vedad Tufek (39) poginuli su u Jablanici, gde su rođeni i gde su zajedno živeli sve do noći između četvrtka i petka kada je ovo mesto pogodila stravična poplava.

Poplava ih je prerano rastavila od sina, sa kojim su nedavno proslavili njegov osmi rođendan. Podsetimo, "Avaz" je juče najpre objavio imena 11 žrtava među kojima su i Adela i Vedad.

Broj poginulih u poplavama i klizištima u BiH povećao se na 20 nakon što su spasioci danas pronašli još dva tela u Donjoj Jablanici, selu na severu Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK).

Republika

Foto: Facebook

Adela i Vedad Tufek sa sinom

 

Prema poslednjim zvaničnim informacijama koje je objavio sinoć HNK, na području tog kantona poginulo je 15 osoba u poplavama i klizištima pokrenutim pre tri dana, od kojih 13 u Jablanici, a dve u Konjicu.

Tri osobe su poginule u Fojnici u Srednjobosanskom kantonu (SBK), čime je do danas ukupan broj smrtnih slučajeva bio 18. Međutim, spasioci su danas pronašli još dva tela u Donjoj Jablanici, na mestu gde se u blizini kamenoloma ogromna količina zemlje i otpada sručila u naselje, preneo je portal Klix.ba.

- Njih su našli ovde pre sat vremena i odneli su ih dalje - potvrdio je za portal i meštanin Fadžan Salko koji je bio prisutan prilikom izvlačenja tela iz ruševina. Zvanične podatke o broju stradalih u Hercegovačko-neretvanskom kantonu vlada će objaviti večeras. Još se se traga za oko 10 osoba.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading