MUK, SUZE I NEVERICA: Sahranjen ubijeni policajac iz Bosanske Krupe (FOTO+VIDEO)

Autor:

Svet

26.10.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac Ozren Maran iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece

MUK, SUZE I NEVERICA: Sahranjen ubijeni policajac iz Bosanske Krupe (FOTO+VIDEO)

Foto: avaz.ba/printskrin

Više stotine građana Bosanskog Novog i okolnih mestsa pojavilo se danas na groblju Jablanica kako bi odalo poslednju počast tragično preminulom policajcu Ozrenu Maranu.

Maran je likvidiran na radnom mestu u stanici tako što je petnaestogodišnji dečak ušao u nju s nožem i tri puta je ubo policajca, jednom u srce.

Republika

Foto: avaz.ba/printskrin

Tužan prizor na groblju Jablanica

 

Otac dvoje dece podlegao je povredama, dok se njegov kolega koji je ranjen oporavlja u bolnici.

Nastavnici Prve osnovne škole pričaju da je dečak, čiji je zločin država okvalifikovala kao teroristički akt bio miran i povučen, te da ništa nije naslućivalo da je mogao da uradi ovako nešto.

Građani Bosanske Krupe ga takođe poznaju kao takvog, te kažu kako se njegov otac nalazi na privremenom radu u inostranstvu, a majka mu je na kućnom lečenju nakon što je nedavno donirala vlastiti bubreg kako bi pomogla vlastitom bratu.

Kako je preneo ATV od izvora bliskoj istrazi, maloletnik koji je osumnjičen za napad je radikalno instruisani islamski verski fanatik.

- Nakon ubistva policajaca istražioci su došli do poruka u kojima je napadač naveo da su razlozi zbog kojih napada policiju "podržavanje cionista, želja za Еvropskom unijom, ubijanje nevinih muslimana i ubistvo šejha Jusufa Barčića (vođa i osnivač selefijskog pokreta u BiH koji je 2007. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći u Tuzli) - otkriva izvor ATV-a.

Brojne kolege, prijatelji i porodica su stigli kako bi se poslednji put oprostili od stradalog policajca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading