SRCE DA PREPUKNE: Od objave brata pokojnog Mihe suze same idu na oči (VIDEO)

Autor:

Sport

26.10.2024

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni Viktorija i Virdžinija nisu mogle da zadrže emocije

SRCE DA PREPUKNE: Od objave brata pokojnog Mihe suze same idu na oči (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Prošlo je gotovo dve godine od smrti Siniše Mihajlovića, fudbalske legende čiji su doprinos srpskom, italijanskom i svetskom fudbalu neizbrisivi. Porodica Mihajlović i dalje neguje sećanje na Sinišu, a posebno emotivan trenutak nedavno je podelio njegov brat Dražen. Na društvenim mrežama, Dražen je objavio video u kojem njegova deca srdačno dočekuju svog strica, nazivanog "čika" Siniša.

Srećni dani, Andrea i Filipa dočekuju svog velikog "čiku" Sinišu kako su ga od milošte zvali - napisao je Dražen.

Dirljiv video prikazuje trenutak kada deca, Andrea i Filipa, sa oduševljenjem dočekuju Sinišu Mihajlovića na ulaznim vratima. Ovaj prizor dirnuo je mnoge, a Dražen je istakao posebnu povezanost svoje dece sa njihovim stricem. Važno je napomenuti da je Siniša, tokom ratnih devedesetih, bio ključna podrška svojoj porodici, te je čak omogućio bratu Draženu da pređe na akademiju u Sremskoj Kamenici, pružajući mu podršku u teškim vremenima.



Draženova objava izazvala je lavinu emotivnih komentara, koji svedoče o snažnom uticaju koji je Siniša imao na svoju porodicu i ljude oko sebe. Mnogi su se u komentarima pridružili osećanjima izraženim u video snimku, ističući važnost porodične povezanosti i podrške u teškim trenucima. Među njima su i ćerke pokojnog Mihe Viktorija i Virdžinija koje su ostavile samo emodžije srca u komentarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading