NAPETOST NA VRHUNCU, UBICU NIKO NE MOŽE PRONAĆI: Sada je doneta i važna odluka! Da li će ovo preokrenuti istragu u Bijelom Polju?

Autor:

Svet

26.10.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za beguncem koji je osumnjičen da je u petak oko 21.00 u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa ubio dve starije osobe čija su tela pronađena u kući

NAPETOST NA VRHUNCU, UBICU NIKO NE MOŽE PRONAĆI: Sada je doneta i važna odluka! Da li će ovo preokrenuti istragu u Bijelom Polju?

Foto: instagram/mojbeograd_vesti, printscreen

Lovcima iz Bijelog Polja zabranjen je ulazak u lovišta dok se ne pronađe naoružani ubica, navodi se u hitnom saopštenju koje danas izdala Lovačka organizacija Bijelog Polja i upozorava da se osumnjičeni predstavljao kao lovac koji je izgubio pse.

- Zbog trenutne situacije i ubistva koje se dogodilo zabranjuje se lov i izlazak u lovište do okončanja ove situacije. Lov se zabranjuje kompletnom stranom lovišta od graničnog prelaza Dobrakova do Vraneške doline i do granica sa opštinama Mojkovac i Pljevlja - saopšteno je iz LO Bijelo Polje, prenela je RINA.

Policija traga za beguncem koji je osumnjičen da je u petak oko 21.00 u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa ubio dve starije osobe čija su tela pronađena u kući.

- Sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra bezbednosti Sever, Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i hapšenja osumnjičene osobe - navedeno je u policijskom saopštenju koje je prenela RTCG.

Iz policije su apelovali na građane Bijelog Polja, naročito meštane Tomaševa, da budu oprezni, ostanu u svojim kućama i ne dozvole ulazak nepoznatim osobama.

- On je danima viđan u našem kraju, meštani su to prijavljivali policiji ali niko nije reagovao. Išao je naoružan sa lovačkom puškom i predstavljao se kao lovac koji je izgubio pse. Ubijeni sestra i brat su ga primili u kuću, dali mu da jede, a on se vratio i ubio ih kroz prozor. Sada svi meštani strepe, ne znaju odakle smrt može da dođe - izjavio je jedan od zabrinutih meštana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading