POLICIJA UPUTILA VAŽAN APEL I MOLBU LOVCIMA! Crna Gora na nogama, ubica brata i sestre još na slobodi!

Autor:

Svet

26.10.2024

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alija Balijagić je opasan i ljudi su zamoljeni da se zatvore u kuće.

POLICIJA UPUTILA VAŽAN APEL I MOLBU LOVCIMA! Crna Gora na nogama, ubica brata i sestre još na slobodi!

Foto: instagram/mojbeograd_vesti, Shutterstock

Iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Crne Gore pozvali su lovce da se uzdrže u nedelju od odlaska u lov kako bi olakšali policiji potragu za Alijom Balijagićem, za kojim se traga od petka veče zbog sumnje da je u bijelopoljskom selu Sokolac ubio sestru i brata Milanku i Jovana Madžgalja.

- U kordinaciji Uprave policije i Uprave za gazdovanje šumama i lovištima dogovoreno je da se svi lovci uzdrže od odlaska u lov u nedelju iz razloga jer bi to olakšalo pripadnicima Uprave policije u traganju za počiniocem. U slučaju dodatnih potreba nadležni organi će tražiti pomoć - navodi se u saopštenju Uprave za gazdovanje šumama i lovištima.

Alija Balijagić (65), za kojim od sinoć tragaju zbog ubistva brata i sestre Jovana i Milenke Madžgalja u Sokocu, 30 godina je bio iza rešetaka zbog raznih krivičnih dela.

Načelnik crnogorskog Regionalnog centra bezbednosti sever Haris Đurđević rekao je da je osumnjičeni registrovan kao višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela sa elementima nasilja, zbog čega je više od 30 godina proveo na izdržavanju zatvorskih kazni.

- U ovoj fazi istrage neću moći da dam precizne podatke o identitetu izvršioca, ali raspolažemo operativnim podacima da se radi o izuzetno opasnom licu koje je više od 30 godina provelo na izdržavanju zatvorskih kazni. To lice je registrovano kao višestruki povratnik u krivičnim delima sa elementima nasilja, kao i prekršaja o naoružavanju javnog reda i mira. Radi se o licu koje je naoružano i koje se i dalje nalazi na slobodi. Zato apelujem na meštane da nam sva saznanja o ovom licu odmah jave - rekao je Haris Đurđević za RTCG i poručio da policija garantuje anonimnost onima koji podnesu prijavu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading