PEDOFIL OSUĐEN NA 18 GODINA ROBIJE! Ohrabrivao klijente da zlostavljaju decu, a na internetu pravio NAJODVRATNIJE FOTOGRAFIJE

Autor:

Svet

28.10.2024

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaradio je na hiljade funti kreirajući slike zlostavljanja dece pomoću veštačke inteligencije na osnovu stvarnih fotografija dece na kojima nije bilo zlostavljanja, a po jednoj fotografiji dobijao bi 95 evra preko internet foruma koje koriste umetnici

PEDOFIL OSUĐEN NA 18 GODINA ROBIJE! Ohrabrivao klijente da zlostavljaju decu, a na internetu pravio NAJODVRATNIJE FOTOGRAFIJE

Foto: itv news granada printscreen

Pedofil Hju Nelson iz Engleske, koji je napravio fotografije seksualnog zlostavljanja dece pomoću veštačke inteligencije na osnovu stvarnih snimaka dece koji su mu poslati, osuđen je na 18 godina zatvora.

On je priznao krivicu, a tužioci su naveli da je Nelson u pojedinim slučajevima ohrabrivao svoje klijente da siluju i seksualno zlostavljaju mlade.

Nelson je zaradio hiljade funti kreirajući slike zlostavljanja dece pomoću veštačke inteligencije na osnovu stvarnih fotografija dece na kojima nije bilo zlostavljanja, a po jednoj fotografiji dobijao bi 95 evra (80 funti) preko internet foruma koje koriste umetnici, preneo je Skaj njuz.

On je zatim, kako se navodi u optužnici, naplaćivao po 10 funti radi animiranja fotografije u različitim, eksplicitnim pozicijama. Reč je o fotografijama dece iz Francuske, Italije i SAD.

Nelson je priznao da je tokom perioda od 18 meseci zaradio oko 5.000 funti od prodaje tih fotografija, navodeći da su ih naručili roditelji dece, njihovi rođaci ili prijatelji.

On nije ranije osuđivan i uhapšen je u svojoj kući u Boltonu u Engleskoj u junu prošle godine. Rekao je policiji da ga zanimaju uglavnom devojčice uzrasta od oko 12 godina.

Kad smo kod pedofila, ruski serijski ubica, pedofil i silovatelj, Roman Burcev iz Rostovske oblasti preminuo je u zatvorskoj bolnici kolonije Beli labud, prenose ruski mediji.

Burcevu (53), poznatom po nadimku Kamenski Čikatilo je prethodno dijagnostikovan rak, prenosi Rostovska gazeta.

List navodi da je ubica u strahu držao Rostovsku oblast od jeseni 1993. do leta 1996. godine. On je odgovoran za ubistvo šestoro dece uzrasta od 7 do 12 godina.

Skoro svi leševi otkriveni su tek nakon što je Burcev priveden 1996. godine. Proglašen je potpuno uračunljivim i osuđen na smrt.

Međutim, 1997. kazna je zamenjena doživotnom kaznom zatvora. "Beli labud", kaznena kolonija u Solikamsku, ima jedan od najstrožih režima.

Tamo se šalju osuđeni na doživotni zatvor za posebno teška krivična dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading