PRINC HARI U MAJU U POSETI BRITANIJI! Očajnički želi da ostvari jedan cilj: Učiniće sve što može

Autor:

Svet

27.03.2024

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos britanskih prinčeva Vilijama i Harija opet je u fokusu javnosti nakon što je Kejt Midlton objavila da ima rak.

PRINC HARI U MAJU U POSETI BRITANIJI! Očajnički želi da ostvari jedan cilj: Učiniće sve što može

Foto: Shutterstock

Očekuje se da će princ Hari posetiti Veliku Britaniju u maju i tokom svog putovanja potrudiće se da vidi svog brata Vilijama.

Već i ptice na granama znaju da prinčevi Vilijam i Hari nisu u najboljim odnosima, a sad je procurila informacija da se Hari očajnički nada da će pridobiti svog brata na svom sledećem putovanju u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Očekuje se da će vojvoda od Saseksa posetiti Veliku Britaniju u maju i tokom svog putovanja potrudiće se da vidi Vilijama.

- Princ Hari učiniće sve što može da pridobije svog brata, princa Vilijama, na svom putovanju u Englesku, ali zna da za to treba vremena. Učiniće sve što može da svom bratu da do znanja da je uz njega i da popravi taj odnos. Zna da neće biti lako. Ne želi ništa više, nego da se vrate na svoj stari odnos. On zna da će trebati vremena i Hari je spreman baciti se na posao jer je odlučan da vrati svoju porodicu i pokaže joj podršku - rekao je izvor za The Mirror.

Foto: YouTube/The Prince and Princess of Wales/Printscreen

 

Nakon što je Kejt Midlton objavila da ima rak, Hari želi da ponudi svoju podršku kraljevskoj porodici, a to podrazumeva i susret s njegovim starijim bratom. Međutim, kraljevski stručnjak veruje da bi taj susret trajao kratko kako bi dva brata mogla izbeći teške razgovore.

Podsetimo, odnos britanskih prinčeva Vilijama i Harija opet je u fokusu javnosti nakon što je Kejt Midlton objavila da ima rak. Hari je navodno poslao poruku podrške svom bratu. Međutim, čini se da od pomirenja nema ništa.

- Hari i Megan bili su u kontaktu s Vilijamom, ali njihova privatna poruka je bila jednostavno saosećanje i nije uključivala nikakav predlog da bi braća trebala da se pomire i puste prošlost da ostane prošlosti ili da bi Hari uskoro trebao da dođe u Ujedinjeno Kraljevstvo. Vilijam, koji je i dalje povređen zbog svega što je Hari rekao u prošlosti, odgovorio mu je na poruku, ali tu je poruku pažljivo složila palata i teško da je to topao, neformalni odgovor koji biste očekivali od brata. To je više kao vrsta komunikacije koju biste dobili između dvojice pomalo opreznih diplomata - rekao je kraljevski stručnjak Tom Kvin za Mirror.

Hari i Megan navodno nisu znali za dijagnozu princeze od Velsa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading