PROFESORKA I MAJKA DVOJE DECE NAPASTVOVALA UČENIKA (14): Prvo mu slala eksplicitne fotografije, a onda ga je OVAKO namamila u svoj kabinet

Autor:

Svet

27.04.2024

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislila je da se nikada neće otkriti šta se dogodilo između njih dvoje

PROFESORKA I MAJKA DVOJE DECE NAPASTVOVALA UČENIKA (14): Prvo mu slala eksplicitne fotografije, a onda ga je OVAKO namamila u svoj kabinet

Foto: Butte county superior court

Amerikanka Mišel Kristin Solis (46) poslednja je u nizu pedofilki i seksualnih predatora koje su napastvovale na ovaj ili onaj način učenika neke škole u SAD.

Inače "uzorna" majka dvoje dece iz Sakramenta bacila je oko na jednog učenika pred malu maturu i pre nego što će ga namamiti u svoj kabinet, kako bi tamo imali intiman odnos, ona mu je tobože greškom poslala neke svoje eksplicitne fotografije.

Te iste fotografije posle neprikladnog kontakta nje sa učenikom, svakako će poslužiti sudu kao glavni dokaz za optužbu i presudu.

Solisova je, nakon što je poslala dečaku svoje slike gledala da pred samu maturu bude stalno kraj njega i tako mu se "uvuče pod kožu" a kada je videla da je pravi trenutak za to, pozvala ga je u svoj kabinet na jedan "razgovor", prenosi New York Post.

Tada je zaključala vrata kabineta i namamila ga je na odnos.

Za sve se saznalo kad su počele kružiti njene fotografije u gradiću udaljenom oko 50 kilometara od Sakramenta u oktobru 2023. godine.

Istražitelji su pronašli izvor fotografija i krenuli da otkrivaju jezive detalje.

Samo dva meseca nakon zločina Solis je uhapšena tako što je policija došla do dečaka i njegovog mobilnog na kojem su bile fotografije.

Uhapšena je u novembru iste godine.

Solis je platila 15.000 dolara kaucije da se brani sa slobode.

Upisana je u registar seksualnih prestupnika, a presuda joj je 6. juna. Preti joj do četiri godine zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading