JOŠ JEDAN STRAVIČAN ZLOČIN! Poznati biznismen ubio suprugu voditeljku, pa presudio sebi! Troje dece ostalo bez roditelja!

Autor:

Svet

18.06.2024

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tragičnog događaja, troje njihove dece - četiri, deset i 14 godina - premešteno je na čuvanje porodici njihove majke

JOŠ JEDAN STRAVIČAN ZLOČIN! Poznati biznismen ubio suprugu voditeljku, pa presudio sebi! Troje dece ostalo bez roditelja!

Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia

Britanski biznismen Dejvid Tomas Blajt (53) ubio je svoju suprugu Viktoriju (40), inače TV zvezdu, u njihovoj kući u Ankari, u Turskoj, nakon što su se posvađali zbog njenih poruka. On se potom ubio, prenosi Dejli mejl. Njihova svađa oko poruka eskalirala je u zločin koji je šokirao javnost.

Dejvid Blajt je bio vlasnik međunarodne firme "ASG Inspection", dok je Viktorija bila poznata TV zvezda koja je vodila "Jutarnju emisiju" na TV Evropa 2 sa češkim voditeljem Leošem Marešom.

Par se venčao 2014. godine i nekoliko godina proveli su u Pragu, gde su podizali svoju decu.

Nakon tragičnog događaja, troje njihove dece - četiri, deset i 14 godina - premešteno je na čuvanje porodici njihove majke.

Ova porodična tragedija dodatno je potresna jer je Viktorija nedavno izgubila oca, kako je otkrila njena sestra Aleksandra na Instagramu.

Viktorija je rođena u Južnoj Africi, ali se preselila u Češku kao devojka. Studirala je muziku na univerzitetu i stekla popularnost nakon izdavanja svog prvog albuma 2004. godine.

Njen iznenadni odlazak ostavio je prazninu u životima mnogih, a porodica je zamolila za privatnost i vreme da se oporave, posebno zbog dece.

Portparol Kancelarije za spoljne poslove, Komonvelt i razvoj izrazio je podršku porodici Britanca i potvrdio da su u kontaktu sa lokalnim vlastima.

Portparol Ministarstva spoljnih poslova Češke potvrdio je tragičan događaj i istakao da je češka ambasada u Ankari pružila konzularnu pomoć porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading