"IMA DOBAR BRAK, DVOJE DECE, NIŠTA ČUDNO NISMO PRIMETILI": Otac farmaceuta iz Niša otkriva šta je Milan rekao supruzi pre nego što mu se IZGUBIO SVAKI TRAG

Autor:

Hronika

18.06.2024

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intenzivna potraga obuhvatila je pretragu planinarskih staza, puteva i okolnih sela, ali do sada nije pronađen nijedan trag koji bi dao naznaku gde bi Milan mogao biti.

"IMA DOBAR BRAK, DVOJE DECE, NIŠTA ČUDNO NISMO PRIMETILI": Otac farmaceuta iz Niša otkriva šta je Milan rekao supruzi pre nego što mu se IZGUBIO SVAKI TRAG

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/facebook/Niška Inicijativa

Porodica i policija i dalje tragaju za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša koji je nestao pre osam dana. Nestanak je prijavljen kada je automobil koji je pripadao Milanu pronađen parkiran kod planinarskog doma, sa neobično nakrivljenim položajem. Osim ovog detalja, nije pronađen nikakav drugi trag koji bi doveo do saznanja gde se Milan nalazi.

Otac Slaviša Đorđević izrazio je zabrinutost zbog nestanka svog sina, ističući da je Milan u stabilnom braku sa dvoje dece, te da nije primetio ništa neuobičajeno pre nestanka. Milan je poslednji put viđen u beloj košulji sa plavim prugama, teget pantalonama i braon cipelama.

Intenzivna potraga obuhvatila je pretragu planinarskih staza, puteva i okolnih sela, ali do sada nije pronađen nijedan trag koji bi dao naznaku gde bi Milan mogao biti. Policija i Gorska služba spasavanja angažovani su na terenu, s obzirom na širinu područja koje treba pretražiti.

- Juče je policija pretraživala sela Donju i Gornju Studenu, Čukljenik i Jelašnicu. Mi smo bili u Studeni. I danas proveravaju šume i zaseoke u tim selima. Rekli su nam da treba da stigne i žandarmerija - rekao je Slaviša za Blic i dodao:

- Sin mu je skoro pobedio na takmičenju u Beogradu, osvojio bronzanu medalju i pehar, svi smo se radovali. Bio je raspoložen, sve je bilo u redu. U 12 sati se javio ženi porukom da ne može da stigne po dete i od tada ga više nismo čuli. Snajka me je zvala da vidi da nije kod nas i tada smo svi krenuli da ga tražimo - rekao je.

Porodica, prijatelji i lokalna zajednica su uključeni u potragu, a nadležne službe apeluju na građane da prijave bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u pronalaženju nestalog Milana Đorđevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading