RODITELJI DANKE JOŠ U POLICIJI, MENJA SE PRAVAC! Za malom Dankom obustavljena potraga, ali NE I ISTRAGA!

Autor:

Vesti

27.03.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka je nestala juče u 13.45 u Banjskom polju dok je njena majka otišla da navodno da vodu starijem detetu.

RODITELJI DANKE JOŠ U POLICIJI, MENJA SE PRAVAC! Za malom Dankom obustavljena potraga, ali NE I ISTRAGA!

Foto: Tanja valic, faceb

Dosadašnji rezultati istrage ukazuju na novi pravac u kojem će se nastaviti potraga za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić.

Iako je obustavljena pretraga terena, intenziviran je rad na pronalasku deteta, a nadležni organi neće odustati dok se Danka ne pronađe.



Tokom proteklih 27 sati, više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova - Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva učestvovali su u potrazi za nestalom devojčicom.

Policija je na kraju obustavila potragu, jer dete nije na tom području.

Roditelji male Danke su još u policiji.


Danka je nestala juče u 13.45 u Banjskom polju dok je njena majka otišla da navodno da vodu starijem detetu. U tom trenutku, devojčica je bila obučena u ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, sa vezanom kosom.

Prvi put u Srbiji, aktiviran je sistem Amber alert pod nazivom "Pronađi me", a informacije o nestaloj devojčici poslate su svim građanima Srbije. Cilj ovog alarma je da se građani uključe u potragu i pomognu policiji svojim saznanjima.


Pozivamo sve građane koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj dvogodišnjoj devojčici Danka da odmah obaveste nadležne organe kako bi se što pre pronašlo dete i okončala ova tragična situacija.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Grbic vladimir zemun

28.03.2024 11:25

Zar nevidite da majka i otac lazu o nestanku ako je baba cuvala nije mogla nestati !!! Dete je nestalo pre togaa