DRUG GA BACIO NA IZLOG PEKARE, ON PROLETEO KROZ STAKLO I SAV SE ISEKAO! Detalji povređivanja učenika na Starom gradu!

Autor:

Vesti

24.09.2024

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer je zadobio posekotine po licu, stomaku i obe ruke.

DRUG GA BACIO NA IZLOG PEKARE, ON PROLETEO KROZ STAKLO I SAV SE ISEKAO! Detalji povređivanja učenika na Starom gradu!

Foto: ATAImages, Shutterstock

J.G. (17), za koga je probitno pojavila vest da je povređen u jednoj školi na Starom gradu, ipak je povređen u pekari pored škole koju pohađa, kada se sukobio sa grupom vršnjaka. 

Tom prilikom jedan tinejdžer ga gurnuo ka izlogu pekare. On je proleteo kroz staklo usled čega je zadobio posekotine  po licu, stomaku i obe ruke.

J.G. je, kako piše Telegraf, otišao u pekaru da kupi užinu gde je sreo vršnjake sa kojima je ušao u verbalni sukob koji je prerastao u najgore vršnjačko nasilje.

Povređeni J.G. je zbrinut u Dečjoj klinici u Tiršovoj.

Podsećamo, desetogodišnji učenik S.Đ. pre sedam dana je pao sa prozora u školi "Banović Strahinja" na Čukarici, zadobivši ozbiljne povrede. Dečak je pretrpeo prelom karlice, vilice, kontuziju pluća i krvarenje u glavi.

Incident se dogodio dok je bio u produženom boravku, kada se, naočigled drugara, popeo na prozor i šetao po simsu. Pretpostavlja se da je izgubio ravnotežu, što je dovelo do nesreće.

- U tom trenutku u školsko dvorište ulazio je njegov otac koji je čuo da je nešto puklo i otišao do mesta. Nažalost tamo je zatekao sina krvave glave. U pratnji policije prevezen je u bolnicu. Dosadašnja istraga je utvrdila da dečaka niko od drugara nije naterao na ovaj potez niti ga je neko gurnio - rekao je tada izvor iz škole.

Dečak je najpre primljen na Institu za majku i dete, ali je zbog težine povreda kasnije prebačen na Urgenti centar.

- Bio sam svestan kada sam pao. Samo mi je jedna suza krenula, mislio sam da vas nikada više neću videti, da je to moj kraj - pričao je otac mališana u suzama šta mu je sin rekao posle nesreće.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading