Aleksa Balašević OTKRIVA TAJNE USPEHA SVOG NOVOG FILMA 'Megdan', a evo KO JE SVE BIO NA CRVENOM TEPIHU! (GALERIJA)

Autor: O. B/M. Đ

Zabava

24.09.2024

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnoviji filmski hit oduševio publiku!

Aleksa Balašević OTKRIVA TAJNE USPEHA SVOG NOVOG FILMA 'Megdan',  a evo KO JE SVE BIO NA CRVENOM TEPIHU! (GALERIJA)

Foto: ST/Tamara Plavšić

Film "Megdan", čija je premijera održana večeras u luksuznom prostoru Sava Centra, se može pohvaliti impresivnom glumačkom ekipom, među kojima su Viktor Savić, Enis Bešlagić, Vojin Ćetković, Nina Seničar, Aleksandar Radojičić, Jovana Balašević, Petar Božović, Aleksandar Gavranić, Vaso Bakočević, Maja Berović, Dušan Džakić, Ion Bečte, Genadij Bojarkin, Blagoj Veselinov, Iva Krajnc i mnogi drugi.

Produkciju filma "Megdan" su podržale producentske kuće Megdan Film, Pascaru Production, Telekom Srbija i Slice. Uz to, autorski tim čine reditelj Todor Čapkanov, autor scenarija je Aleksa Balašević, koscenaristi su Jelena Balašević i Gvozden Đurić, dok je za muziku bio zadužen Dirk Brose.

Aleksa Balašević je sa suprugom i naslednicom zablistao na premijeri, dok je otkrio da je treme bilo, ali da je oduševljen ambijentom i podrškom koju je dobio od ekipe.

- Sa ekipom mi je mnogo bilo lepo, svi su prihvatili film kao da je njihov - rekao je Balašević, izražavajući svoje zadovoljstvo zbog uspešne realizacije bitnog projekta.

Kako smo saznali na licu mesta, očekuje se i nastavak filma, a nema sumnje da će talentvani Balašević ponovo ostaviti publiku bez teksta.

Radnja filma "Megdan"

Glavna linija priče filma "Megdan" posvećena je snazi volje bivšeg sportiste velikih snova, Petru, koji se suočava sa izazovom pronalaska ljubavi i smisla u vrtlogu stvarnosti. Petar, nekadašnja vaterpolo zvezda, a sada čuvar u noćnom klubu, odlučuje da krene u igru s visokim ulozima kako bi spasao svoj vaterpolo klub od propadanja. Dok se Petar suočava sa balkanskim podzemljem, otkriva da je linija između pobede i poraza veoma tanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading