GORDANA POTROŠILA 35 DINARA, SILVESTER 160 I OSVOJILI STANOVE U BEOGRADU! Izvučeni dobitnici u drugom krugu igre "Uzmi račun i pobedi 2024."!

Autor:

Vesti

26.10.2024

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novom krugu nagradne igre biće dodeljeno 10 stanova u naselju Zemunske kapije u Beogradu, a ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi oko 1,9 miliona evra.

GORDANA POTROŠILA 35 DINARA, SILVESTER 160 I OSVOJILI STANOVE U BEOGRADU! Izvučeni dobitnici u drugom krugu igre "Uzmi račun i pobedi 2024."!

Foto: Printscreen/RTS

Gordana Trajković i Silvester Ivan dobitnici su stanova u novom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024."

Silvester Ivan je nekretninu dobio za 160 dinara, a Gordana Trajković za 35 dinara. Naime, za taj iznos su platili robu, čiji su račun skenirali i poslali i stekli pravo na učešće u nagradnoj igri.  Oba stana se nalaze u naselju Zemunske kapije

Republika

Foto: Printscreen/RTS

Uzmi račun i pobedi, drugi drug

 

Vlada Republike Srbije, uz podršku NALED-a, organizovala je drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024". U novom krugu nagradne igre biće dodeljeno 10 stanova u naselju Zemunske kapije u Beogradu, a ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi oko 1,9 miliona evra.

Najsrećniji dobitnici biće nagrađeni sa dva jednoiposobna, dva dvosobna, pet trosobnih i jednim četvorosobnim dupleksom, a ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi oko 1,9 miliona evra (1.901.804,85 evra).

Republika

Foto: Printscreen/RTS

Silvester Ivan dobio je stan za 160 dinara

 

I ovog puta bezgotovinska plaćanja dupliraju šansu za dobitak. Unosom u aplikaciju, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja (karticom, instant i dr.), dobija se i još jedan, dodatni kod. Svi dodeljeni kodovi ravnopravno učestvuju u javnim izvlačenjima.

U nagradnoj igri ukupno je do sada poslato oko 150 miliona računa (148.217.144), kojima je dodeljeno oko 180 miliona jedinstvenih kodova (179.242.706). Kao i u prvom krugu, i sada bezgotovinska plaćanja mogu doneti dvostruku šansu za dobitak.

U nagradnoj igri učestvuju svi računi koji su učestvovali i u prvom krugu nagradne igre, a nisu izvučeni, kao i računi koji su poslati u međuvremenu, po završetku prvog kruga.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading