OGNJENOVIĆ O PRETNJAMA DANILU VUČIĆU: Mrzitelji svega srpskog i nosioci nasilja, a ne politike

Autor:

Vesti

07.07.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Relja Ognjenović reagovao je na brutalne pretnje smrću sinu predsednika Srbije Danilu Vučiću, koje je uputio opozicionar Srđan Škoro.

OGNJENOVIĆ O PRETNJAMA DANILU VUČIĆU: Mrzitelji svega srpskog i nosioci nasilja, a ne politike

Foto: Dragan Milovanović

Relja Ognjenović je izjavio da ideologija opozicije poziva na mučenje i ubijanje, što, prema njegovim rečima, nikada nije zabeleženo u istoriji nijedne zemlje.

Naveo je da lideri opozicije, poput Škora, Marinike i Đilasa, konstantno pokazuju svoju destruktivnu ideologiju. Ognjenović smatra da se opozicija skriva iza međusobnih optužbi, ali da su svi isti - protivnici svega srpskog i nosioci nasilja, a ne politike.

Istakao je da je Danilo Vučić slika i prilika svog oca Aleksandra Vučića, koga opisuje kao velikog borca i patriotu, koji je posvetio svoj život borbi za Srbiju. Završio je porukom: "Živela Srbija i živeo Aleksandar Vučić!"

- Nikada se u istoriji u bilo kojoj zemlji na svetu nije desilo da ideologija opozicije počiva na mučenju i ubijanju dece. Po ko zna koji put lideri opozicije, pokazuju svoju ideologiju. I nije važno da li to izjavi, kao danas Škoro, a sutra Marinika ili Đilas, takva je jednostavno njihova ideologija i to naš narod mora da zna. Koliko god da pokušavaju da se skrivaju jedni iza drugih SVI SU ONI ISTI. Mrzitelji svega srpskog i nosioci nasilja, a ne politike. A jedino što je tačno u ovom besmislu izgovorenih reči nolesnika jeste da je Danilo slika i prilika svog oca @avucic, koji je veliki borac, patriota i pre svega neko ko je svoj život podredio borbi za Srbiju. Zauvek ŽIVELA SRBIJA I ŽIVEO ALEKSANDAR VUČIĆ!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Dorcol

07.07.2024 18:41

Jebo te on bas vodi ga kuci