BULATOVIĆ O PRETNJAMA DANILU VUČIĆU: Mržnja i poziv na ubistvo nikako ne smeju imati mesto u javnom političkom diskursu!

Autor:

Vesti

07.07.2024

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo što je Škoro uradio je skandalozno i potpuno neprihvatljivo ponašanje koje treba jasno i glasno osuditi u svakoj prilici, dodaje

BULATOVIĆ O PRETNJAMA DANILU VUČIĆU: Mržnja i poziv na ubistvo nikako ne smeju imati mesto u javnom političkom diskursu!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@novojutro3986

Poslanik Srpske napredne stranke Dejan Bulatović najoštrije je osudio monstruozne napade i pretnje koje je, kako navodi, "opoziciona propalica Srđan Škoro" uputio sinu predsednika Srbije Danilu Vučiću.

- Nasilje i pretnje nikada nisu i ne smeju postati prihvatljivo oruđe obračunavanja sa političkim neistomišljenicima, a pogotovo ne sa njihovom decom. Porodica Vučić, na čelu sa Aleksandrom, prolazi kroz nezapamćeni politički linč već više od 10 godina, i tome se mora hitno stati na put, jer mržnja i poziv na ubistvo nikako ne smeju imati mesto u javnom političkom diskursu - ističe Bulatović.

Ovo što je Škoro uradio je skandalozno i potpuno neprihvatljivo ponašanje koje treba jasno i glasno osuditi u svakoj prilici, dodaje.

- Pozivam nadležne institucuje da ne budu neme na ovakve užasne pretnje, jer dolazi vreme kad će divljačko i bezumno ponašanje opozicije morati da se zaustavi, dok ne bude prekasno - zaključuje Bulatović.

Podsetimo, opozicionar Srđan Škoro, predsednik pokreta "Pobuna", gostujući juče na televiziji KTV, otvoreno je pokazao bezumnu mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

Škoro je u transu izneo plan za mučenje predsednikovog sina Danila!

 

 

Naveo je da sina, zajedno sa ocem, čija je "slika i prilika", treba zatvoriti u rudnik, gde bi se "tuširali uranijumom". Škorova zamisao je da sve to snimaju kamere da "narod vidi".

Opozicionar Škoro se nije na tome zaustavio, već je rekao da Danilu Vučiću treba ukinuti obezbeđenje i ostaviti ga bez zaštite, pa ga tako samog poslati na Kosovo, što nedvosmisleno ukazuje da Škoro priželjkuje ubistvo predsednikovog sina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goran

07.07.2024 18:29

To kad budala glumi budalu ma u zatvor i to sa silovacima i predatorima da mundupe bude probijeno stoka