OPOZICIJA I NA OVO ĆUTI! Škoro: Treba zajedno mučiti Vučića i Danila - ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon - dodatak!

Autor:

Vesti

08.07.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

OPOZICIJA I NA OVO ĆUTI! Škoro: Treba zajedno mučiti Vučića i Danila - ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon - dodatak!

Foto: Printscreen/Instagram

Danilo i Aleksandar Vučić

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak 8. jula donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

DANAS POKLON-DODATAK! Astro - Kuda na put ovog leta


BRITANCI PRAVE HIPERSONIČNO ČUDO: RAKETA BOLID NAPADA
PUTINA

"Meklaren", čuveni proizvođač bolida Formule 1, pravi monstruoznu hipersoničnu raketu za napad na Vladimira Putina. Ova kompanija potpisala je 1,1 milijardu evra vredan ugovor s britanskim ministarstvom odbrane o projektovanju hiperzvučne rakete koja će leteti brzinom većom od pet maha (6.437 kilometara na sat) i imati takve manevarske sposobnosti da će moći da naglo poveća visinu i preskoči PVO, posle čega će moći da se obruši na bilo koji cilj u Rusiji.

 

DOKLE? OPOZICIJA I NA OVO ĆUTI! ŠKORO: TREBA ZAJEDNO MUČITI VUČIĆA I DANILA

Istaknuti opozicionar Srđan Škoro demonstrirao je na televiziji KTV vrhunac mržnje prema Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici. Na sve to, iz opozicije nije stigla ni jedna jedina reč neslaganja s tim niti se bilo ko ogradio od svog saborca.

Škoro je, kao u transu, izneo plan za mučenje predsednikovog sina Danila, poručivši da ga, zajedno s ocem, čija je "slika i prilika", treba zatvoriti u rudnik, gde bi ih "tuširali uranijumom".

 

IZBORI KOJI SU SVE PROMENILI: FRANCUZI SE PLAŠE KRVAVIH NEMIRA

Francuskom je u izbornom danu vladala atmosfera netrpeljivosti i straha od talasa nasilja. Vlasti su bile svesne da se očekuju masovni protesti ukoliko Nacionalno okupljanje (RN) Marin le Pen odnese pobedu, pa je za drugi krug poslato čak 30.000 policajaca da se izbore s očekivanim uličnim bitkama.

 

ALEKS NAJAVILA VELEOBRT U ELITI: BIĆU KUMA MAJI I CARU

Aleksandra Nikolić, bivša učesnica rijaliti-programa i pobednica "Zadruga 6", gostovala je u emisiji kod Dušice Jakovljević, gde je otvoreno govorila o aktuelnim dešavanjima u "Eliti", pa stavila tačku na odnos s Filipom Carem, koji je u poslednje vreme na staklenim nogama. Naime, Nikolićeva se osvrnula na vezu s ocem svog deteta, te rekla da je moguće da se Maja Marinković pomiri s bivšim partnerom Filipom Carem nakon završetka rijalitija "Elita".

 

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 8. jul 2024.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Samotaki

08.07.2024 07:31

Ovo je neprihvatljivo ponašanje i retorika. Mržnja i pozivi na nasilje nikada ne bi trebali biti deo političkog diskursa

Samotaki

08.07.2024 07:32

Zastrašujuće je videti koliko daleko neki ljudi mogu otići u svojim izjavama. Opozicija treba jasno da se ogradi od ovakvih izjava

Samotaki

08.07.2024 07:33

Političke nesuglasice treba rešavati dijalogom i argumentima, a ne pretnjama i nasiljem

Gaga

08.07.2024 07:33

Opozicija je stvarno preterala!