VUČIĆ JE LIDER KOGA VELIKI NE MOGU NI UPLAŠITI NI UCENITI! Vulin pohvalio govor predsednika u UN: Oni koji su nas bombardovali mu ovo neće oprostiti

Autor:

Vesti

25.09.2024

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srbi svom predsedniku neće zaboraviti kako se borio za istinu o nama"

VUČIĆ JE LIDER KOGA VELIKI NE MOGU NI UPLAŠITI NI UCENITI! Vulin pohvalio govor predsednika u UN: Oni koji su nas bombardovali mu ovo neće oprostiti

Foto: Tanjug

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorom na 79. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija pokazao da slobodnu Srbiju i slobodan narod i može da vodi samo slobodan lider koga veliki ne mogu ni uplašiti ni uceniti

Vulin je to rekao povodom, kako je naglasio, briljantnog govora predsednika Vučića u Ujedinjenim nacijama i dodao da Srbi svom predsedniku neće zaboraviti kako se borio za istinu o nama, dok mu velike sile, koje su nas bombardovale, to neće oprostiti. 

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je u ime Srba svih vera, kao predsednik svih Srba, i govorio je u ime svih slobodnih ljudi. Slobodnu Srbiju i slobodan narod i može da vodi samo slobodan lider koga veliki ne mogu ni uplašiti ni uceniti - rekao je Vulin.

Aleksandar Vučić je, kako je naglasio, za govornicom Ujedinjenih nacija podsetio zašto su UN osnovane i šta im je sada već zaboravljena svrha. 

- Aleksandar Vučić je govorio o pravdi i miru, ali i Srbima koji se ne boje da se bore za svoju slobodu uprkos svemu. Srbi svom predsedniku neće zaboraviti kako se borio za istinu o nama i svetu u kome živimo, a velike sile koje su nas bombardovale mu to neće oprostiti - poručio je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin komentarišući izlaganje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na zasedanju Generalne skupštine UN", naveo je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading