BIZARNA OBJAVA EVE RAS NAKON SAHRANE RADMILE ŽIVKOVIĆ: Podelila fotku Tanje Bošković, svi se ČUDE zbog ovih reči! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.09.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica šokirala pratioce na društvenoj mreži Instagram!

BIZARNA OBJAVA EVE RAS NAKON SAHRANE RADMILE ŽIVKOVIĆ: Podelila fotku Tanje Bošković, svi se ČUDE zbog ovih reči! (FOTO)

Foto: Vladimir Lukić/Printskrin

Legendarna glumica Radmila Živković sahranjena je juče, 24. septembra, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Sahrani su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, od predstavnika državnog vrha, do glumaca, među kojima se našla i Radmilina koleginica Tanja Bošković

Republika

Foto: Republika

Tanja Bošković na sahrani Radmile Živković

Dan nakon sahrane, njena koleginica Eva Ras objavila je Tanjinu fotografiju uz komentar koji je šokirao njene pratioce. Naime, Tanja je u jednom trenutku telefonirala, a Eva Ras je napisala sledeće:

- Tanja Bošković sa sahrane telefonira na onaj svet - napisala je Eva u okviru naslova objave, koju je objavila na društvenoj mreži Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Ras (@evaras4588)

Radmila Živković je rođena 14. januara 1953. godine u Kruševcu, a preminula je 20. septembra 2024. godine u Beogradu. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Bila je filmska, pozorišna i televizijska glumica. Karijeru je počela krajem šezdesetih. Stalna članica ansambla Drame Narodnog pozorišta postala je 1984. godine.

Igrala je u nekoliko desetina filmova, a poznata je i po ulogama Đilde u seriji "Srećni ljudi", Jovanke Ljutić u "Stižu dolari", ali i po "Ulici lipa", gde je igrala glavnu ulogu. Živkovićeva je svakako bila najpoznatija kao tetka Doka u velikom bioskopskom hitu "Zona Zamfirova". Dobila je nagrade "Milivoje Živanović" i "Žanka Stokić".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Radmila Živković je sahranjena juče

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading