ZAUVEK ĆETE OSTATI BIVŠI! Vučević matirao Ponoša jednim potezom: SVE PO ZASLUZI

Autor:

Vesti

26.09.2024

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi bedni pokušaj opozicije da unese seme razdora između premijera i predsednice parlamenta

ZAUVEK ĆETE OSTATI BIVŠI! Vučević matirao Ponoša jednim potezom: SVE PO ZASLUZI

Foto: Tanjug/N. Mihailović, SAVA RADOVANOVIC

Premijer Miloš Vučević odgovorio je na sraman tvit narodnog poslanika i predsednika pokreta "Srbija centar" Zdravka Ponoša, koji je napisao: "Ko bi rekao da će i Ana Brnabić ovako da se zeza na račun Vučevića, Sad mi ga malo i žao."

Naime, ovo je bio Ponošev komentar na raniji tvit Ane Brnabić, koja je prokomentarisala Ponošev komentar u Narodnoj skupštini.

- Dočekasmo i da Ponoš nekad bude u pravu.... Kao predsednik SNS, Miloš Vučević će još dugo biti vlast. E, sad - da li zauvek, to dosta zavisi i od opozicije. Ako ovi ostanu opozicija, onda sigurno zauvek. - pisalo je u tvitu predsednice parlamenta.

Miloš Vučević je nakon Ponoševog sramnog komentara rešio da podseti Srbe ko je zapravo Zdravko Ponoš i šta uradio za, odnosno protiv Srbije.

- Za vreme bivše vlasti, Zdravko Ponoš je bio načelnik Generalštaba Vojske Srbije. Za vreme bivše vlasti, pod Ponoševom komandom izrezano je i pretopljeno 50 tenkova, transportera i artiljerijskog oruđa i iz vojske je otpušteno 24.000 oficira i stručnjaka - napisao je premijer Vučević na mreži "Iks". 

 

 

Vučević je dodao da će Ponoš zauvek ostati bivši.

- I zato ga boli i sadašnjost i budućnost, jer ga nema nigde! Sve po zasluzi - zaključio je premijer.

Nema sumnje da Zdravko Ponoš, kao i ostatak opozicije kojoj pripada, pokušava na sve načine da unese razdor u Srbiji, a ovo je bio samo jedan u nizu njihovih bednih pokušaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (22)

Loading
AS

26.09.2024 11:02

ZDRAVKO PONOS???????? NA SAMU POMISAO DA JE TO BIO GENERAL POD BIVSOM VLASTI ZAPITAMO SE GDE NAM JE PAMET BILA. HVALA BOGU PA SMO BIRALI BOLJE!!!!! UVEK I ZAUVEK CE OSTATI NEPRIMETAN NEVAZAN JADAN I NEBITAN I TO CE GA UVEK I JESTI......ALI, SVE PO ZASLUZI

Milan

26.09.2024 11:05

Po zasluzi, negi kako drugačije. Predsedniče vaše zasluge su ogromne za našu Srbiju.

Kulijakan

26.09.2024 11:17

Zauvek bivši da ostanu opozicija i ništa više od toga. Još jedan njihov mandat i Srbije više ne bi bilo.

Ana

26.09.2024 11:22

Uvek sve bude po zasluzi.