ISLAMISTIČKA SLOBODNA BOSNA UDARILA NA PREDSEDNIKA VUČIĆA, SRBIJU I REPUBLIKU SRPSKU! Optužuju bolesnim lazžma da se sprema cepanje Bosne i Hercegovine!

Autor:

Vesti

29.09.2024

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krajnji cilj ovog plana razdruživanja Bosne i Hercegovine trebalo bi da bude ujedinjavanje teritorije Republike Srpske sa Srbijom, odnosno, kako kažu, zaokruživanje “srpske teritorije“, a navodno sve ih na to podstiče Rusija.

ISLAMISTIČKA SLOBODNA BOSNA UDARILA NA PREDSEDNIKA VUČIĆA, SRBIJU I REPUBLIKU SRPSKU! Optužuju bolesnim lazžma da se sprema cepanje Bosne i Hercegovine!

Foto: Tanjug/A. VUKELIĆ

Islamistička "Slobodna Bosna" bez bilo kakvog pardona opet udara na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Srbiju i Republiku Srpsku i bez pardona ih optužuje da spremaju cepanje Bosne i Hercegovine!

- Rusko-srpski plan za razdruživanje BiH je spreman, a “dobro isplanirana informativna kampanja“ o tome, osmišljenja na vrhu, realizuje se preko Vučićevih, režimskih medija - lupeta Slobodna Bosna i bez bilo kakvih argumenata izražava zabrinutost "zbog kontinuiranog delovanja Dodika i Čovića protiv suvereniteta i teritorijalnog integriteta države BiH".

Krajnji cilj ovog plana razdruživanja Bosne i Hercegovine trebalo bi da bude ujedinjavanje teritorije Republike Srpske sa Srbijom, odnosno, kako kažu,  zaokruživanje “srpske teritorije“, a navodno sve ih na to podstiče Rusija.

- A kad se desi da Dodik, ili Vučić, i na trenutak “zaborave“ šta im je zadatak, ili bar malo skrenu s puta za koji su dobili benifite Kremlja, koji za razliku od briselskih itekako koštaju i budu naplaćeni, tu su ruski mediji koji se plaćaju iz budžeta Ruske Federacije, a koji u “svesrpskom svetu“ imaju ozbiljnu ulogu korektiva, što podcenjuju i Brisel i Vašington – ekspresno usledi serija tekstova, komentara, analiza, uz izjave ruskih jastrebova, koji pošalju više no jasne poruke - tvrdi Slobodna Bosna.

Koliko lupeta Slobodna Bosna o rusko-srpskom planu za razdruživanje Bosne i Hercegovine dovoljno ilustruje činjenica da i sama kda nigde nema mape razdruživanja Republike Srpske i Federacije BiH,  ali i navodi: "No znači li to da ne postoji, da je nisu uradili eksperti SANU-a, a stratezi iz Kremlja podržali? Nažalost, ne. Mape su kao i devedesetih detaljno razrađene, s tim da su sad planeri u povoljnijoj situaciji zbog etnički očišćene Republike Srpske koju Dodik neprikosnoveno kontrolira".

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Ena

29.09.2024 21:42

Samo neka napadaju,mi smo sve stabilniji

Jana

29.09.2024 21:43

Svakodnevni napadi na Vučića samo pokazuju da je na pravom putu.

Aleksandra

29.09.2024 21:44

Krivo im je što pomaže i podržava Srbe u BiH.

Staša

29.09.2024 21:44

Sve što rade, rade samo sebi. Sve se vraća onome ko misli zlo i naopako.